Добро утро феминки. Еве за мене денот допрва сега почнува Радо би си спиела уште малку, ме мрзи да си го мрднам дебелиот г*з и да направам било што, ама мене ме чека... Имајте убав ден
Добро утро! (Не)наспиена а расонета и спремна за денешниов ден. Чоколаден капкејк, какао и цимет за добар почеток на денот. Се здобив вчера ,,несакајќи'' со болно грло, заб што боли, доза апчиња и строга забрана за пуштање на клима и сега ги трпам последиците. Ама добро, се тешам дека ќе помине. Баба ме вика да сум и правела друштво до Бит-пазар да одела. Ќе одам, не сакам да ја оставам сама по автобуси. Сега пак ми се јави, да не сум ја заборавела, она облечена била веќе. Срцка, не знае дека јас ноќеска преку сила само 2 саати имам спиено. Едно турско од мене, and the day can begin!
Добро утро! и јас ненаспана, со гоолемо кафе во рака, сонцево ме пече во грб, ми се спие ми се плаче....ама ај ќе се истера денов денес некако!
Добро утро,убав ден Кафенце на тераса,очите уште мижат,ама решена сум деновите на одмор да ги голтам што е можно повеќе Ви праќам едно многу ладно фрапе,за расонување,моето е со мааалку шеќер,да ме размрда малку
Добро утро, епа одамна немам вака рано станато, среќа убаво се расположив од сабајле, кафе на тераса муабет со саканите и ништо поубаво Ви посакувам пријатен ден,уживајте.