Малце закаснето добро утро, фатете го далечинското, мобилниот, тушот, нека биде преубав денов http://www.youtube.com/watch?v=x9MvUdR6j3w и среќен празник на сите
Конечно и јас да станам порано, да го почувствувам летниот утрински воздух. Ах... многу ме исполнува, си викам сега многу сакав да станам порано, а кога одев на школо сакав да си го допуштам тој луксуз да си поспијам малце. :geek: Ама денеска порано спремна за денот и баш ми е убаво, сонцето полека се посилно си ги пушта зраците и ме радува. Типично петочно сабајле, мириса на грав, а во позадина слушав некоја емисија... Ви посакувам Добро Утро и
Добро утро девојки, жени (и понекој маж) Здрави живи , весели, бидете среќни - животот е еден и единствен
Добро Утро девојки и од мене. Не памтам кога последен пат сум станала волку рано, па затоа денес е посебен ден за мене. Нека биде и за сите вас феминки...
Добро утро! Среќна сум што конечно се навикнав да станувам порано. Искористете го денов најдобро што можете!
Ги сакам моментите поминати во спокојот на утрото. Зрак сонце низ прозор, музиче на тв и лаптоп. Добро ви утро.
Добро утро на сите феминки За сите оние кои не се ранобудници, одделете барем еден ден летово, станете рано, и уживајте во долгиот ден Утро, кафе, фемина... Чувството е преубаво
Добро утро,во најтоплиот ден за 2012 Ви праќам ладно фрапе и малку од моите палачинки ,зошто ги изедов скоро сите