Добро Утро, и од мене. Добро Утро, на оние ранобудниците. И Добро Утро, на оние што уште спијат. Нека си спијат уште, нека не се зафркнат ко мене. Некогаш, ова време заспивав, а сега се будам. Бев возбудена. После ќе се шишам, попоише. И имам некој филинг, дека гадно ќе се заеб. Оние што се по кафето, нека си се послужат. Јас не сум.
Добро утро на сите ! И денес сум подранила , а Имајте прекрасен ден ! Понекогаш ова време заспивам , сеа возбудена за ова одморов иако има 3 уште 2-3 дена до него, неможам да спијам
Добро утро феминки,имајте убав ден Почастете се од блакцево и кафенцево така уште посабајлечки да ви тргне денот
Добро Утро на сите. Од сабајле на форум, не ќе е на арно - ама ајде. Колку е убаво времево, пријатно е. Повелете нешто за совршено утро ~
Е ич неможев да спијам,инаку спијам до 2,3 попладне,воа се нема случено 289828128812989 години да не бидам негативна,убаво утро е прекрасен поглед си имам на тераса,море,сонце,тревичка...свежо е,убаво си седам и си пијам нес почнува да ми недостига Македонија,но не се брзам,кога ќе почнам школо знам дека ќе го барам овој одмор Поздрави до сите,имајте добро утро и среќен ден
Добро утро на сите! Вие будните уживајте во остатокот од денот,а вие што спиете не се зезајте како мене да станете со кокошките
Конечно топло турско,утро полно со мирис на дожд,на раат отворени ширум прозорите за да влезе што повеќе ладен воздух Петок е, и не само ДОБРО УТРО ви посакувам и ДОБАР ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД