Добро утро феминки. Имајте убав ден! Поздрав до оние кои го пијат утринското кафе на работа како мене
Добро утро девојки ! Имајте убав ден исполнет со многу љубов и насмевки. Имате сите по една гушка од мене : )
Кога ме прашувале досега кој ден од денот најмногу го сакам, сум викала вечерите. Сега сфатив дека сум била во голема заблуда. Утрата се најубави! Особено кога ќе станеш самиот без аларми, без никакви будење од страна на некого и кога ќе си го почнеш денот убаво, баш како што ти сакаш. Свеж воздух, ранобудни комшии поспани со кафе во рака на тараса, некои така ,, по специфични'' дури уште од 6 саатот со цревото во раце прскаат низ двор ... анд лет д деј бегин. Шта чеш... Во секој случај, не ми сметаат. Какви и да се и што и да прават, го надополнуваат идиличното посабајлечко чувство кое бездруго (скоро) секое сабајле ме обзема. Да скратам, верувам не ве интересира за утринските навики на комшиите ми мои , дојдов да ви посакам Добро утро. Немам некоја толку добра песничка која би ја постирала во склоп со постов, оставете да уживате во мирот и спокојот на утрото. Само тоа, сонцето и вие.