Прво утро годинава , кое се будиш без никакви обврски Ее одмор да се немало ( добро де ќе одмориш , имаш цели 4 дна ) Ај со лесно нека е Имајте убаво утро девојки
сите сликичка, јас песничка Добро утро милички мои, многу сум деминутивна денес http://www.youtube.com/watch?v=QJ0dGvcsotg
добро утро и на вас како си кикав? мојата фемина пријателка и сограѓанка имајте убав ден а јас чекам убави вести - држете среќа за мене
Времево ме прави да се чувствувам исполнето. Можам со саати да седам пред прозор и да набљудувам што се случува надвор. Или едноставно земаш некоја добра книга, се виткаш во топло ќебенце и се исклучуваш од реалноста. Дефинитивно ми фалеше ова. Есента, бездруго, е за уживање. Нормално, ако знаеш како да го направиш тоа, не сите знаат да уживаат во моменталноста на работите. И тука автоматски почнуваш да размислуваш какви чизми сакаш за сезониве што следат, па ти текнува дека немаш пари и се така во круг. Денеска сите работи кои вреди да се заборават и да се стават во купот на непотребни грижи, се ,,складирани'' во нивното понатамошно живеалиште. Се концентрирам на убавите утра и денови што следат, се концетрирам на мое понатамошно надоградување и повторно акцентот го ставам на реалното и посакуваното - сплотени во едно. Направете си го утрото, а со самото тоа и денот убав, одберете насмевка и одберете среќа. Она што ќе го правите денеска, правете го со љубов и насмевка. Едноставно уживајте во секој потег што го преземате. Јас веќе го сторив тоа. Добро утро!
добро утроооо! временцево надвор не ветува многу,но јас си ветив сама себеси дека ке си посветам денов,има да се мазам и пазам цел ден!па шо сака нека биде.. убав ден за одмор на сите!