Добро утро. Летото да станев во ова време за мене беше ремек дело, ама обврските си го прават своето. Опуштете се и уживајте. Имајте прекрасен ден!
Јас ви посакувам добро утро со слатка чаша вода! Ма најслатка! Вчера паднав во депресија оти големата пастрамајлија не ме најаде, па ми требаше повеќе вино за утеха.
Добро утро дами! Ви посакувам пријатна работна недела и уште поубав месец од претходниот.. Нека ви се случуваат само убави работи Be positive, think positive..
Му дозволив вчера на Ник Кејв да ме стисне во прегратки и тивко да ми пее, па така љубена од стиховите, си потонав во ноќта. Сега, чувство на непотполност. Мили девојки и жени, што убаво ќе беше да си имавме сите по еден Ник Кејв, Баклиевци...да ни пишува поезии единствени Ви посакувам убав топол ден, да ве обвие љубов, да ве стопли нечија рака, да замислувате желби на ѕвезди од некоја тераса, легнати удобно на нечии гради, потонати во мир, спокојни. Октомври сака, милува, Октомври е мил, ни дава последни шанси да приграбиме од денот, тоа што сме го пропуштиле со летото... Добро утро http://www.youtube.com/watch?v=ke9PvmCxlcY