Добро утро феминки од 3саато сум будна мисли ме утепаа денес имам еден куп обврски како ке издржам господ да ме зне.Одам да си сварам едно турско кафе.Имајте убав понеделнички ден.
Добро утро феминки мои Имајте убав снежен ден И одбележето го смеа, радост и топло чајче Јухууу првиот снеееег Ве гушкам ситееее до една, од прва до последна
Добро утро на сите Понеделник, почетниот ден на работната недела. Го имаме и првото снегче, и сили за уште една седмица. Ви посакувам убав ден
Феминки, добро утро ! Ајде дринкерс, ова де грешка, развеселените феминки со пост дринкинг депресија, нека си се напијат една чаша ладно млеко. Спанките како мене, кои заспаа кога сите ги гледаа лисјата како паѓаат ќе дежураат сега прва смена. Упс ќе ги заборавев и таквите ко Тренди што се денес на работа, ајде брзо ќе мине и овој ден со Фемина. Блазе вам што имате нет на работа, ви љубоморам.
Добро утро колешке, а мене ме заборави дека и јас сум прва смена, дека мора да работам Поздрав до сите што работат за викенд
Добро утро феминулиња мои драги... Некоја енергија ми пука во левава хемисфера на мозокот, дали дека е Понеделник па сум регенерирана, дали дека пукам како пуканка од среќа кога ќе ми текне дека броиме ситно до Новата година... !!!! Лезетски си уживам во кафето кое денес не морав да го чекам 40 мин да ми го донесат од бифе! Епа нека ни е здравје девојки!
Добро утро на сите...Како и секое утро расположена, насмеана, кафенцето во рака и добра музика...мммм
добро утро ви посакува карак со топла насмевка на лицето и искрена прегратка да го започнете сите овој понеделнички ден