Добро утро девојки....Мене сеуште ме држи еуфоријава од синока па така да денов ми почна навистина возбудливо и врнежливо Имајте убав врнежлив ден (инаку знам дека е скоро 2 часот или сто да се прави, тоа е кога ќе си легнеш во 3 вечерта....
Добро Утро на сите ! Јас само што станав, пред 20-ина минути. И веќе од сабајле сум креативна и имам планови за денов. Мислам дека ова ќе биде убав ден. Имајте пријатен ден феминки. И повелете кој е расположен за.. Спојлер
Добро утро,пријатно кафенце или чајче во ова дождливо утро. Бидете здрави,весели,живи....имајте убав ден!
добро утро,денес е петок-најубав ден според мене,нека ви биде и вас срекен и убав и имајте прекрасен викенд со вашите сакани исполнет со многу срека,љубов...... уживајте во утринското кафенце
Добро утро фемина. Парчиња јаболко потопени во сок од портокал и малтекс. Можеби цимет недостасува Убави благодети на есента. Деновиве се' се врти околу храната, дуњите зреат, а ние сеуште имаме црвени домати од бавчата Нека ми дадат одмор, да останам дома и да се затворам во кујна. Да си го задоволам гладот за креативност и вкусови во комбинација. Заборавете бар за момент на муслито и корнфлекс, ви испраќам нашки појадок. Еднаш се живее
Добро утро, порано сум станала а? А протестирав дека до подоцна ке спијам само да не идам у Карфур, и пак ја , туку, oстајте ме мене, имајте прекрасен ден
А јас денеска решив да играм. Таков е денот, разигран. Со сите можни бои на есента. Добро утро, направете нечиј ден среќен денеска - ќе ви се врати дупло! http://www.youtube.com/watch?v=DfmWtDjZ ... creen&NR=1 Ај фил прити фајн, тенкју!