Dобро утро од васата феминка гирл-мири. Iмајте убав неделен ден,исполнет со љубов,смеа,радост и се сто ке сакате I се надевам денес моето посакујвање на убав ден бас така и ке ви биде Sе најубаво драги
Што да ви кажувам.. Од старт ја укакав . Него надвор сонце пршти, и таман ќе си помислиш што убав ден за да се издуваш некаде со лесна патика, собрана коса и тенка монтка - ќе ти текне дека имаш за учење по предмет кој никогаш нема да ти затреба у животот. И тука се губиш во универзумот и стануваш уште помала точка од тоа што си. Не сакате да знаете како ми се бега некаде далеку од местово... и како ми се јаде баклава. Мислам, мене баклава секогаш ми се јаде, ноќеска дури и ја сонував како ја јадам, па вкус, мирис, лешниче, бадемче, шербетче, ово-оно, абе сите сетила ми се активираа. И сабајлево кога станав не знаев дали стварно сум ја прекршила диетата или сон беше. Пола саат у размислување ми помина. Ма не, се шалам, свесна бев дека беше сон - ама си најдов причина и изговор денеска да си пробам и мцнам што ми душа сака, као демек веќе сум ја прекршила. Се разбудив и со размачкана маскара околу очите, а не се сеќавам кога последен пат сум турила. Бањата, миена, три пати на ден лице мијам со лосиони, гелови, тоници и триста чуда, и како бе имам уопште?! Ете ти виша сила Сабајлечки уште една дилема решив, нау ај кен дај ин пис. Ете, како не ми текнало порано. Добро утро
Добро утро од тетка зока.Има ли во феминките некој постар од мене 52 или барем некој блиску до моите години? Еве од мене една убава порака. Кога се кацувас НАГОРЕ поздрави ги сите сто ке ги сретнес,зосто не знаес кој ке ти затреба кога ке се симнувас НАДОЛЕЕ
Добро утро на сите...посебно на тие што се будат во ова време како мене Ви посакувам на сите убав почеток на неделата
Добро утро,јас сега се будам знам каснам,ама ајде кафенцето ми е готово.. Ви посакувам на сите убав и успешен ден..
Пријатно утро. Ја расипав машината за перење . Си уплатив месечна членарина за фитнес. До дома ми е клубот па морам да идам постојано. Си пиев малку кафе на балкон со брадата. Тоа само скокаше околу нас како лудо. Се научило секое сабајле да ни се фрла во прегратки и не гушка нас со малите шепи. Печам компири помешани со чили, кари, бибер и оригано.