Добро утро на сите! Може требаше да кажам „добар ден“? Колку е убаво кога си наспан, после толку болни и непроспиени ноќи!
Добро Утро ! Отворете ги очите. И ако е можно уживајте во љубовта. А можно е. Проверете си во црвената чорапа. Најдовте чоколадо? Јас најдов краш бонбонки. И нес кафе и надежен утрински повик. Се надевам дека овие два лампиона, по кои трагам од пред еден ден-сакам да си ги имам на елката, ќе ви го донесат позитивниот дух.
Доброо ви утрооо Феминкии , ви посакувам сите да имате најубав ден ! Моментално кај мене врне дожд па верувам дека денеска ќе уживам во денот
Добро утро на сите Имајте пријатен ден. p.s. Да ве почастам со по едно јаболко шеќерно,верувам дека сите сакате. Уживајте
Добро утро и од мене! Како сте денес? Повелете кафенце пс summer-lover, и јас сега првпат ја гледам темава
Добро ви утро на ситее ! Ви посакувам сите убаво и со позитивни мисли да ја започнете оваа последна работна недела од најголгиот месец во годината Имајте убав ден
Сакам да кажам... Лицемерен секој може да биде специјалист,но да зборува отворено,искрено со целата душа,можат и смеат луге со благородни срца !!!Добро утро феминки.