Ако си подуена, прво види што од храната ти смета, и исфрли го тоа. Може да ти смета млеко, млечни производи, производи од бело брашно, во некои случаи и мешунки и зеленолистест зеленчук. Прв чекор за средување на проблемот е промена на исхраната, ако не можеш сама, консултирај нутриционист. Што и да ти препорачаме од аптека, не треба да се користи секојдневно, туку само по потреба, во спротивно ќе си го успориш метаболизмот и ќе си направиш поголем проблем.
Ај вежбачи пратете ми Whey protein или protein & mass gainer Ама од Скопје купени за да знам кај да идам да купам И шо пари се
Посакав да земам протеин па да ми кажете каков можам да користам? Почетник сум во користење на протеин во прав па сакав само да ми кажете некој совет, дека несакан на неискусно да пробам , не ќе е штетно што и да земам ама да не земам на ризик ќе ми биди задоволство доколку слушнам некој совет за ова. Дали е добро да користам спортнес или кој ? Сакам да имам што повеќе внес на протеини и за мускулна маса , но и за дополнителни протеини да внесам во организмот.