Ако не дозволат, прати ни линкче од продавницата во приватна порака. И мене ми се сите преубави. Ја издвојувам 1 ете не знам зошто Ти посакувам многу среќа. Имај само многу трпение. Што е твое ќе си дојди кога најмалку ќе очекуваш.
Навистина? Многу ми е мило, се познава дека во сликите е вткаена твојата душа, токму затоа се волшебни А и да можеби, но и да не сме верувам дека го чувствуваш тоа што и јас кога ја погледнам сликата, ќе ми биде мило доколку ја ставам на полицата до прозорецот ❄️
Секоја чест за креативноста и вложениот труд ❤️ Мој фаворит е бр.4. Ако не е дозволено можеш и мене да ми пратиш линк во приватна порака.
Ми ја разнежни душата, ми врати спомени од детството. Алал вера Сите се преубави, а мојот фаворит е бр.10
8 дека она е пипе на мама, најмало и најубаво. И 7, воз од секогаш ми е омилена Christmas играчка и омилено превозно средство ,Хари Потер омилен божиќен филм.
Преубави се сите, навистина имаат некоја посебна магија кога ќе ги загледа човек, но фаворит ми е број 1 како да ја гледам куќата на село каде што ги поминав најубавите години од детството
Преубави ти се сите ... ептеен ако мора да издвојам би рекла 7 мицата ,иако ми се допаѓаат и 6 ката и 4 ката и 3 ката ... абе сите Браво
Заклучно со вчера натпреварот го прогласувам за затворен Само што успеав да ве одвојам сите кои сте коментирале по ник и денес во текот на денот ќе одберам тројца среќни добитници, поточно апликација за рандом избор ќе одбере, не јас, ама сепак. Благодарам на сите за убавите коментари, комплименти и убави зборови, ми ја стопливте душата. Ви благодарам на учеството Stay tuned!
@Antoninaaa @Rama @minne992 Ви сте среќните Честитки женски Среќни празнци! Пишете ми лп со податоци за достава, ќе ве известам кога ќе ви ги пуштам. Анонимноста ќе ви е загарантирана од мене.