Не коментирам за тетрата што не била покриена, жешко е, но ако е вистина дека по гаќи седела со кренат фустан, се согласувам дека е too much.
Нема врска толку тетрата ,реално кога бебе е на града не се гледа ништо ама ова со фустанот ми е ноу сенс .
Има и на приземје и на први кат, накај тоалетите се собите. Јас на први кат само сум била, во линијата кај Енци Менци мислам беше. Внатре има фотелја, дел за пресоблекување на бебето и мијалник.
Doev,dojam I ke dojam vo javnost ako saka bebeto.Sekako diskretno I po nastrana ako e vozmozno.Poddrdka za site zeni
Не знам кај да прашам веројатно овде е најсоодветно: другарка живее во Нов Зеланд и ќе се породи скоро па сакам да и пратам поклон. Е сега според мене најубаво ќе е да и пратам марама за доење во јавност. Дали сте купувале од нет да ми посочите фирма? Имам и прашање едните имаат мрежа за да може да се користи и на количка, некои имаат памукче доле на ќошот за да го избрише бебушот на крај што е подобро? Гледав на Али Експрес има убави дезени, не се скапи а се премногу практични... Вакви и вакви
Не ти е тоа прашањето, ама ќе пишам. Марама за доење не би пратила за подарок. Прво не знаеш дали ќе дои, второ може нема намера вака да се покрива. Подобро прати и тетра пелени за бебето.
Ќе дои, зборував прво со неа и затоа прашувам за подобар избор. Таман ти е одговорот, пошто овде е хорор за доење како да е нешто срамно.
Јас ни еднаш не ја искористив. Ама без мрежа, има поубави мрежи со ластик за количка, нема потреба мрежа да има на марамава.
Фала, ова ми требаше. Сама е таму и за да не полудува дома ќе шета и и треба нешто практично при рака за секој случај.
Не и земај марама. Таму е генерално потопло, како што се потат дур цицаат, ќе го спари плус покриено. Башка Нов Зеланд, веројатно на никој нема да му е гајле дал дои или не за да се покрива. Ако веќе сакаш да пратиш нешто, прати нешто за бебето.