Двете деца ми се доени ,но после 6 месеци додавав ад формула,за второто бидејки бев со хипотитреоза и еутирокс ми беше препорачано доење.
Секој има право и не треба да се правда, не дај боже душава и маките во својот дом да си ги раскажува за да се на некого со тоа оправдува, на некоја рандом личност што не разбира од интима, поблеми, свои причини и имено најважното либерализација и право на свои прични, демократија. Сите што доеле си доделе за себе, за свој дом и со свои причини, сите кои што не доеле не доеле од свои приватни причини за себе и за својот дом. Подалеку од својот оџак за вакви теми е срамота да се дискутира оти не некого баш го заболе за мои постапки исто како што на мене не ми е гајле за туѓи постапки и тоа е тоа. Нивен живот, нивна кожа, нивна душа ама не и ваша. Тоа осудување, оговарање, испоценување што го има кај нас го нема никаде. И пред да судите и зборувате за некој па макар и да знаете дека од лепота не доел не раѓал итн потрудете се да си гледате за себе и за својот оџак а да не ве интересира зошто и како. Јас бев проста ама многу проста кога дозволував икс персони да ми кењаат на глава во тој момент и да не успеам да уживам во мојот момент, ама од оваа гледна точка барем лекцијата си ја научив. Не доев. Зошто и како се два приватни прашалници што не сум должна да ги споделувам ете. Јас сум најмајка исто како што рајка петра стојна и сите мајки си се најмајки за и со своите деца!
Јас можеби нема да смеам да си го дојам бебето ради хепатитот проклет нека е , и многу ми е жал и криво ако нема да смеам ама тоа е , детето да ми расте живо и здраво само. Ќе кажат педијатрите здравје кога ќе се породам. Инаку и јас не сум цицала два месеци во инкубатор сум билА и мајками не била крива, Различни жени мајки, случаеви и тоа е тоа. Да се живи и здрави само бебушите.