Нема да се одбие не се секирај. Моето искуство е дека како помина време наместо да намали со цицање зголеми синко. Инаку пред циклус се намалува изгледа млекото дека други хормони работат, плус и вкус менува.
Син ми пет дена не цицаше додека бев во болница за пораѓај со другото бебе па кога дојдов одма бараше да цица
Мамички во што можам да го складирам мајчиното млеко за замрзнување освен во кесички? Немам многу голема количина бидејки е уште жолто млекото па мислев да го замрзнам во бебешки стерилизирани теглички
Помага за млеко ама и доста дебелее така да размисли си како ти одговара Повеќе ефект јас видов од хип чајот за доилки но тој во кесички, инстантот е исто полн шеќери
Само јас аир не видов од чај. За додуша од ништо не видов де... Ни овес ни кромид ни безалкохолно пиво...
Мене од хумана ми надоаѓаше мноогу млеко. Има шеќери ама за надоаѓање се покажа топ. И други доилки го фалат.
Здраво мајки, бебето ми е старо 10 дена и сме само на доење. За неколку денови сме на контрола но до тогаш ми е мисла дали е јадено..Колку памперси одприлика се доволни да ги полни за оваа возраст? Почна да има грчеви па со нив се занимаваме , но сепак си е мирен , си спие, ако е гладен би требало да плачи.. што мислите?
На таа возраст отприлика на 2 часа имаше полна пелена (дневно 12/14 пелени користев) Сега,на 2 месеци отприлика 8/9 пелени дневно.