и јас имам два уште од првата, ама не ми стојат убаво, затоа се мислев сега каде да најдам некои поасални. ќе пробам со тему.
Јас овие ги пијам, пишува дека се за бремени и доилки https://zegin.com.mk/mk/solgar-pren...inerali-za-bremeni-zheni-i-doilki-120-tableti Прегрди и големи се за пиење ама крвната слика ми е супер
Ммм солгар ги сакам како фирма не ми ги понудија овое во зегин гледаш во бременост метилираните витамини сите нивните ги примав и супер беше се. Ај ќе видам со овие грчкиве не можам да најдам инфо дали во нив има фолна метилирана или обична на лице место ќе прочитам па ќе решам
Жени апдејт на мојата ситуација, денеска повторно имам болка, не можам никако да и дадам да цица на таа дојка, кога влече многу боли, а надворешно не се забележува нешто дека има, нема ни на допир топче, грутка .
Мама ланолин дали ставаш? Мене ми беше така од едната кога влечеше ѕвезди броев од болка, ланолин ми помогна, сега немам проблем.
мене па денес ме пушти скроз, земи лецитин почни да пиеш, ако не те пушта и утре отиди на лекар најубаво