Cluster feeding e. И мојата не се двоеше од града месец дена. Издржи, за кратко ке се најадува побрзо, поефективно ќе влече. Изгледа ко вечност ама мора да се помине тој период. Ако заспива скокоткај, пресоблечи, за да се дојаде. Плачењето види да не се гасови, грчеви.
Како ќе го осознава светот така ќе гледа побрзо да исцицува за да има време за истражување и игра. Негде после втор месец стануваат поефективни. И мене ми изгледаше ко вечност и пишував тука се жалев ме охрабрија многу членки и издржав не беше страшно. Серија, грицки, бебе на цице на перница за доење и поминува времето. Буди го да не се успива ако не поминале бар 10тина минути каде активно влечело и голтало. И многу битно е да е расоблечено, да не му е претопло па да се успива одма. После трет месец почнува се да им е поинтересно од цицање и вртат глава кон дешафките наместо да цицаат, па ќе се чудиш и смешно ќе ти е колку ти сменило бебчето. Биди истрајна, сите сме поминале низ слично и брзо поминува
Јас од вчера не и давам да заспие додека цица. Штом гледам дека заспива ја тргам од цицка, чекам да се освести и пак ја ставам. Денеска е подруга не ми се успива така и повеќе влече.
Леле фала ви многу на сите за споделување на искуство Многу ми значи да прочитам вака и други што прошле низ ова Навистина изгубено се осеќам со доењето Ќе пробам секако деновиве Но сепак мислам некој од подоите да дадам ад оти не сум сигурна дека има млекце па ќе видиме таман на мерење наредната недела
Od koga prestanuvaat bradavicite da bolat na sekoj podoj??? Eve zadutre 4 nedeli lugje me bolat celi mi se razraneti nema sto ne mackam a bebi ubavo fakja