Јас сега ги пиев тие капки а немам ништо крварење ниту се појави И со доење сум ама требало да не доеше првите часа од пиење на капките ама тоа е поврзано со бебето не со крварењето А иначе многу често се појавуваат така крварења
Знам дека треба да отидам веќе, но чекам да запре скроз. А што се лохии нема да те прашувам, за да не си набијам некој нов страв. Минатиот пат (после првото породување) вака нешто беше, закажав кај докторката затоа што мислев конечно запрело, па протече токму на денот на прегледот, па докторката ми закажа повторно преглед кога скроз ќе запре. Никакви капки, лекарства не ми препиша тогаш, а бев после 6 недели сигурно.
Убав совети ти дала членката погоре Плус во однос на одмолзување ,веднаш откако ќе заврши со цицање дури и ништо да не вади пумпицата стимулирај некои 5 минути и зголемувај секој ден. Така правиш сигнал дека треба повеќе млеко да произведуваш. Боза ,протеини ,почесто јадење помалку оброци мнооогу течности.
Околу крварењето иста сум и јас. Има нема има нема. 3 месеци како сум породена. Бев на контролен преглед матичниот вика во ред е се внатре ке добиеш кај и да е ама еве месец дена помина уште ништо. Некогаш кафеав исцедок некогаш како циклус кратко ама ништо конкретно.Вагинално не ме прегледа само со ехо.. вагинално на 6 месеци ми кажа