И антитела, ft3, ft4, tsh сите ги провери? Ако имало промени, обично оди во прилог на хашимото, тогаш антитела се покачени... Ако се испадне океј, може да се и анксиозни напади некои... И тоа сум имала, со слошување, со све...
@Feniksgirl И јас помислив на паничен напад, дали провери хеликобактер? И таа дава гадење и намален апетит.
Бебка ја дојам 6.5м. Уште од стартот имав повеќе млеко во десната града, ама досега наизменично ја ставав и на двете гради, значи еден подој една града. Последниве неколку дена забележувам дека на левата града ми е намалено млекото. Таа града од старт попразна ми беше, ама сега ми се чини ептен празна е, и малку и е на бебка на еден подој само од таа страна да цица, па ја местам и на десната да се доцица. Млекото особено е намалено после 16ч, ама само на левата града. Исхраната ми е балансирана, месо, јајца, риба, зеленчук, мешункасти, овес, цедени сокови, сок од јаболко - исто се хранам од старт. Дали ќе ми помогне ако пијам Лактил таблети? Чај за доилки не пијам веќе 4м.