Дали треба да го дојам пак ако бљуцне(поврати) мала количина? Пример цицаше 20мин.и по 10мин.бљуцна па дали треба да го дојам пак или премногу му дошло па затоа повратил или?
Здраво, чаре некое за запушен канал, градата имамлеко ама едно топче ме мачи, ме боли, пробав со масирање во топла вода, дури у жешка почнав, бебето ми цица само на таа града, другата ја молзам, зелки редам ама ништо, нит се зголемува нит се намалува...
Мајки кои користите ланолин од кој сте најмногу задоволни и која му е цената. После месец доење сега ме болат брадавиците малку ми се разранети.
Зависи колку време ти е тоа топче. Ако не се повлече за 24 часа, обавезно на гинеколог. Температура имаш? Дотогаш масажи и следи ја ситуАцијата.
За цена друга мајка ќе сподели поточна информација. Но јас сум презадоволна од овој. Со двете ќерки, на старт, додека се уходавме, го користев.
Јас го купив овој крем мила 630 ден е , но само еднаш намачкав немав потреба фала му на господ. Ако му треба на некој ќе му го поклонам, само еднаш е користен, а имам и 2 силоконски брадавици - С - величина не отворени, ако и требаат на некоја мамичка ќе и ги дадам, подарам ...
Јас така добив мастит и завршив на торакална. Др ми кажа да ставам ациди борици, значи зоври во тенџере вода и покри ја градата со тетра малку да се пари, потоа масирај ја врз пареата и одмолзувај за убаво да се отпуши каналот, откако ќе цица бебе стави ациди борици на тетра и покри ја цела града во облогата. Пред подој убаво изми ја. Јас бев како нова за 24 ч. имав и тт 40 одма ми спадна.
Да се пофалам. Си купив перниче за доење. Препородена сум почнаа раце да ме болат од држење. Ова било милина
Od kaj ja zema i koja cena? Jas imam od struzanka od prvoto ama tolku e losa so za se sluzi samo za toa ne
Јас ја користам на Медела Пурелан100 и сум многу задоволна не се измива може одма со доење да се започне.Фала Богу супер ми се брадавиците.