Скок да не ви е? Јас користам на нук од прв ден. Ако не ставам ич не им се пули на градиве, чека да ги ставам па си фаќа најнормално. Мислам кај вас не е до тоа штом досега си фаќала и цицала. Може и уво да ја боли, афти да има..
Ne nema nisto skoro mesec ipol vaka pravi posle 7 nedela se napravi vaka i ne faka da cica ako ne stane od spienje toga odma ne cica edn nedela si cicase pak pocna sega vristi ne faka nikako osve da stane od spienje i ne cica kako porano krstko 5 minuti trni pak nz sto da pravam veke a grdivme mi se polnat kupiv i elektricna pumpa morav
Ништо ставај ја на града колку испие испие, измолзувај и дохранувај ја така. Кога не бива поинаку. Таа така си навикнала, полесно и е и затоа на града се нервира оти треб да трга и да се мачи.
Мила за афти што ставаш? За да си имам по дома за секој случај и мојава пика се освен цуцла па кај и да е ќе добие и афта.
И се нема направено сеуште за чудо. Така да не мора да значи дека ќе и се направи ако си има силен имунитет. Изгледа со тоа што ставаат глупости во уста се зајачуваат. Инаку нистатин капки се за таа работа. Содата ја форсираат многу, ама јас не би на мало дете. Баш бабицата на школата за трудници ни кажуваше дека тие порано учеле и дека е отровна и баш се чудеше како сега е лек за СЕ. Можеби не е отровна ама јас не би ма мало дете.
Da otsega taka nekoi denovi dobro cica nekogas take, taka ke pravam kolku tolku zatoa sakavd a probam so silikonski bradavici.cudno mi e zasto mn cicase nostop bese na mene posle 7 nedela malku po malku i se luti ne faka samo sonliva a mn dobro cicase
Јас сум секогаш против сода. Само види што може да разградува на површина и замисли да ја внесеш во организам. Освен за стоење на марула во неа за друго не ја користам
Малата ми ги тренира нервите и успева во кинењето. Не сака да цица. Полесно и е од шише. Вреска на града, дај цуцла бајче е. Цуцла, цуцла и точка, не ја занима друго. Дали ако ставам силиконски ќе фати поубаво? Која ја препорачувате и кои се цени одприлика немам гледано до сега.
Скоро два месеци само со силиконски цицаше, потоа ми ги извлече брадавиците и почна без нив. Пробај купи силиконски може така ќе фати да цица. Јас имав на Медела, за цена не знам колку беа.
Да, обавезно пробај со силиконски и што побрзо. Јас имам силиконски и од медела и од томи типи, првите ти ги препорачувам, околу 800ден. се, поскапи се да ама поубаво се лепат. Инаку и мојата беше иста, само со шишето, па давав измолзено едно време, па ставав цуцла од шише на града и така цицаше, па полека се навикна на силиконски. А не ги сакаше и нив на почеток.