Бебе полни пелени, си расте нормално. Задоволно е секако. Фала ептен женички. Сакам да имам успешна доенечка приказна пак, се грижев да не грешам некаде, да се поправи со време.
Исто бев и јас и иако бебе си беше ок и добро напредуваше ова многу ме загрижуваше. Поминаа неколку мерења, бебе добро напредува па се опуштив конечно..
Да се исто само вода пиј почесто да не дехидрираш во случај да повраќаш.Леле и мене ми беше лошо пред 2 дена еднаш поврнав и толку.Кој знае од што,ама два дена малаксана бев. Со лесно мила се надевам подобро си.
Леле иста сум и јас последниве 3-4дена дали е од променава на времево незнам исто ми се повраќа вртоглавици имам чат пат
Која може да е причината што некогаш кога повраќа бебушка тоа е густо повраќање како кисело млеко изгледа? ај што си повраќа често после доење уште вака требаше,ми се чини после секое повраќање е жива гладна
Сварено млеко е тоа, вишокот си го враќа. Син ми повраќа од кога се роди, 3 месеци ќе прави и немаме ден да нема повратено, на почеток како помал почесто повраќаше, сега помалце. Битно си напредува секој месец, и педијатарот ни кажа дека нема простор за грижа.
I bese vreme za jadenje pa si vikam da ne e gladna ne znae da se razbudi sto znam....ne za drugo za navecer mi e poveke posto ja ostavam sama da stane
Може да сум здрвена да иначе шетам на воздух секој ден незнам од што така ми е притискот исто ми се качува може и тоа да е
Со притисок нема играчка обавезно да го држиш под контрола.Имаш сега една причина повеќенда пазиш на себе.
Не знам дали е до првиот скок или што е работата не знам што да правам,после доење кога ми повраќа плаче за уште да цица,паметно е да и давам уште? Зошто нели тоа што повраќа е вишок валда