Јас на почеток пиев по 2..3чаши дневно.Сега по една. Инаку пиев на Хип,Хумана,Лакта микс и сега имам од чајот за доилки од билна аптека Стојанови.Од него сум најзадоволна.
Мајки дали смеам да се напијам аналгин? Главата ќе ми експлодира. Се напив два парацетамоли, џабе, не врви. Дома само аналгин имам.
Не е баш најбезбеден аналгинот. Ај пробај свари си турско и капни неколку капки лимон во него. Мене ми има помогнато.
Докторката ми кажа следново дека чајот од ким, од анис, ленео семе и анасон сите тие природно ја зголемуваат лактацијата и мајката ја слабеат во тежина бидејки покрај регулација на лактација на организмот правеле и регулација и на перистатика и слично. Така да женски пијте си чајчиња и уживајте. П.С.И јас сакам да се вакцинирам дали се пријавивте во таа групата ма фб што е или како? Јас имам можност да ми ургираат ама за жал не ме подржуваат во тоа што сакам да се вакцинирам и муабетот е да си се снајдам сама...
Каде се Стојанови? Јас лакта микс само кај рампа во билната го наоѓав, има и на др место да се продава?
Лакта микс за овој зборувам,од Зегин го купував. А Стојанови имаат продавница во Скопје (не знам точно каде) и Куманово,јас мојот го зедов од мојот град од билна аптека..
Ne mozam da najdam femibion 2 niz skopje....sto drugo piete neso slicno,po moznost zelezo da ima u sostavot
Јас у Зегин успевам да го најдам. Идам во најблиската аптека и ми даваат инфо каде во околина има. Последно земав пред една недела.