Така е на почеток цицки цел ден на мегдан кај мене на 1 месец почна да намалува подои. Ќе фатиш ритам ќе спиеш, не како порано ама ќе спиеш
Пиете ли некои дополнителни витамини додека доите? До сега пиев Фемибион 3ка ама пошто ги нема тука не знам дали и со што да продолжам. Бебе е 8 месеци ама страсен вљубеник на цицање.
Сооо.. Фемибион двојка . Јас тие ги пијам, ги пиев во бременост, па си продолжив само. Витамини ко витамини.
Што цена се овие? Јас Премама ги пиев во бременост, со нив продолжив. Бебе цица 4 пати на ден, не знам дали уште да ги пијам или да си земам некои витамини рандом
Јас од втор триместар бремена почнав да ги пијам Pregnazon Complete и од кога се породив продолжив со истите.Чиѕам во упатството дека може и доилки да ги пијат
Ние сме 7++ а после пораѓај не продолжив ништо освен вит Ц.. да не треба да пијам? И моето е по цицање цело време
Панцеф дали е дозволен за време на доење и ако е дозволен на колку часа треба? Да не се излачува преку млеко?
Valjda nekpj ti gi prepisal ovie...dozvoleni se, a obicno vo apteka ti pisuvaat na kolku vreme a i doktorot sto dava recepta pisuva na nea
Немој! Ти дали знаеш панцеф за колку јаки инфекции се дава? Посети си доктор, слушај терапија и не инсистирај за антибиотик ако е само за рашмркан нос.
Смее колаген и хијayлоронска и во бременост и при доење, баш пред некој ден читав за тоа затоа што сакав и јас да почнам да пијам.