Јас немав млеко 3 дена. Дактички дента кога ме пуштија дома ми надојде. Многу течности, пиев и сокови од јаболка, бебе често на града Нека е живо и здраво, а тебе ти посакувам брзо опоравање. Уживајте со бебуш
Беба највреројатно цица колострум, не цица во празно . Ставај си го ти постојано на града, нека стимулира, плус нека вежба. И јас сум царски млеко ми надојде 4 ден вечерта. Живи и здрави да сте .
Здраво, малата 8 месеци наеднаш почна да ми одбива града од голема цицларка. Не сака за жива глава, и 5 саати да не е јадена не отвара уста.. Многу ми е мака, премногу. Сте имале ли искуство?
Мислам дека тука некаде е 6ти скок. Моето имаше краток период кога одбиваше цице, ама траеше можда недела дена. За разлика од 4тиот скок кога цел месец не сакаше да фати цице, само успан успевав да го надојам
Да, да влага во 6ти скок, и јас си помислив на тоа, ама па никогаш не одбила цицка и да не била гладна, сега бега како од чума... Не сум можела прслук пред неа да соблечам, плука цуцла и плаче да цица. Ова мн тешко ми падна..
Исто, не секогаш ама си знае од време на време да загризе ептен. Ако викнам му станува интересно и гризе уште повеќе
Пробав секако и да ја легнам пробав. Она каса од забите се што ќе и дојде па и мојата цицка ваљда и се виде добра за таа намена. Море не да викнав махинално ќе ја џитнев мислам дека. До срце ме заболуе она убав гриз си добивам, еве уште ме болат.
Кога ке ве каснат ке ги тргнете од цице и ке кажете строго не. Со подој ке продолжите за 10-15 минути, да им помине таа нервозата ако се заби. И ако тестираат исто ке разберат дека нема цице ако касаат.
Devojki bebe cica na 2 do 3 h, koga cica osekjam na pocetokot deka golta a posle osekjam deka samo smuka a ne golta Koga i go davam AD do kapka go pie Znaci toa deka imam malku mleko ?
Da prvo od ednata posle od drugata Vo pocetokot se macevme so silikonska i so spric da fati, sega uspeavme bez toa, megutoa od koga ke se nacica e nervozna, pika prsti vo usta placi i koga i go davam siseto so AD go pie vo eden zdiv
Naredna nedela pravime eden mesec , pijam caevi, se odmolxuvam, s3koja prilika ja stavam na gradi po cel den sqmo toa Zar e mozno da emam mn mleko ?