Мммм времево го сакам Си сварив гооолема шоља турско кафе, си земав колачиња, си пуштив Очајни Домаќинки на интернет, си уживам е уште да врне до вечер, да имам изговор да не искочам
Го мразам времето. Многу е депресивно,ни филм не ми помогна. Ги изгледав по ред сите епизоди од „како ја запознав мајка ви“ -имаше маратон на Фокслајф. Сега по форумот ќе гледам,читам и учам па ваљда ќе се смени малку расположението. А вечер ако врне уште не ни излегувам...и така планирам да спијам малку повеќе за викендот.
Баш е романтично. Дождот тропа на стреава, надвор невидена тишина, се прави магла од испарувања... Абре, сок од боровница е времево. Не ти фали кога го нема, ама кога го има знаеш да уживаш во него
Баш кога ќе испланирам викенд за шетање еве вака ќе врни ќе истура...А што убав список си имам за купување на козметика, со фломастери го пишував така шарен во разни бои...ќе почека некој сончев ден
Ммм обожавам дожд значи..Да си спиеш цела ден додека врни потоа да се напиеш турско кафенце,колачиња..Абе убавини
Го мразам времево Толку влијае на моето расположение штоо дури ни компјутер ни филм ,ниту пак книга помагаа...Ништоо...
Ах дождецу, дождецу. Дојде кога најмалку те посакував, но сепак се изнауживав во тебе. Изгледа дождот многу ми фалеше
Обожавам дожд многу сакам така цел ден си спијам си уживам потоа си гледам филмче а во раце чајче од јаготка абе пуцка
Баш денешниот беше таков.Кратко траеше дождот ама тоа беше баш додека бев излезена Ваквиот ден ме тера на тага,носталгија (а баш денеска сум во таа фаза).Па добро ми дојде што бев излезена малку,но сега повторно се осеќам исто
ne e ubavo vremevo voopsto mene iskreno site planovi mi gi rushi koga ke poglednam niz prozor i sekako deka vlujae na raspolozenie veke nisto ne mi se pravi
Едноставно го обожавам а посебно да го гледам од прозорец или пак да бидам надвор да трчам некаде да се скријам
Сакам кога врне а не морам да излегувам од дома поради школо или некои други обврски. Такви денови обично си лежам под кебе и си гледам тв или седам на нет и си пијам топло чоколадо Иначе кога треба да одам некаде не сакам дожд, мрзам чадори и многу е расшлакано по улиците ич не ми е пријатно да шетам по такво време.
Каков прекрасен дождлив ден.Кога излегов надвор што да видам -истура и да ви кажам се израдував.Многу сакам дожд.Имам чадори во различни бои со различни дезени.Посебно сакам кога седам дома на компјутер а надвор врне.
Калиопеа, како состав да пишуваш си почнала Иначе денес го сакам дождов, незнам зашто, фала богу ова ќумбево , чудовиштево за дрва се разгори, па радиаториве пукаат. Топличко внатре, мераци. Прееска за инат застанав надвор да ме врне, за инат на овие моиве.Епа ај, нека врне, ама не само дожд, и снег