Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дождлив ден...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од 2468, 10 ноември 2010.

1. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Хмм,па незнам.
    Не го сакам многу,ама убаво ми мириса. :)

2. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Не го сакам дождот. Едноставно ми го расипува расположението, а и најчесто ми ги уништува плановите :@ На пр. две години по ред ми се случува да сакам да го славам роденденот на базен и баш тој ден врне дожд. Втора причина е што косата ми изгледа многу лошо (со антени цела:D) од влагата што е последица на дождот. Трето, ретко кој е расположен на такво време, па затоа се шири негативна енергија. Итн, има многу причини зошто да не го сакам дождот.

3. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    да се излежавам цел ден и да кукам за животот. ме депримира есенсково време

4. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Обожавам дожд :inlove: и онака да седам на кревет до прозорец и да пишувам некоја поема или состав или пак да гледам филм или сурфам на интернет. Сон!! Но, тоа не е изводливо..обврските не дозволуваат :/

5. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    1.187
    Дождлив ден...Кога треба да одам некаде, или имам испланирано некое излегување и не го сакам баш. Но, ако треба да седам дома, убаво е да слушам и да гледам како врне. Ми се допаѓа мирисот на дождот. Но, сепак може да се случи и лошо да ми влијае на расположението.

На ladyb89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    И јас сум една од ретките кои обожаваат дожд. Ма колку и да имам планови, за мене поубаво нешто од дождот нема :inlove: Е сега, ако врне а јас сум излезена и немам чадор, автоматски замразувам дожд :D
    Преубаво ми е кога надвор врне, се слуша шумот на лисјата, а јас затворена во соба, оптегачена на кревет со лаптопот во скут :D
    И за учење и спиење е преубаво кога врне :lol:

7. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    6.425
    Обожавам дожд.. да си седам со кафенце и добра книга и да се слушаат капките што удираат на прозорецот.. мераци :) :)

8. lady11

lady11 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    72
    Најубаво е чувството да трчаш(спортуваш)и наеднаш те заврни :rofl:

На lady111 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    лелее мразам дожд мраазам :devil:

10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.899
    Допаѓања:
    89.461
    Звиси како моментално сум расположена :D
    Ако сум изиезена некаде да шеткам несакам дожд , али ако сум си дома и ако немам некоја обврска обожавам да врне силен дожд и да си се излежавам да си стојам на прозор да гледам како врне :mm: :rain:
    Или пак до сега многу пати ми се слуило во есенски период (како што е сега) да сум на кафенце со другарки седнати на некое убаво местенце на некоја покриена тераса да врне дожд и некои релаксирачки мелодии да има во позадинаа ааах тоа ми е најубавооо :lol:

(се разнежнив ) :rofl:

11. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Дождлив ден како денешниов, досадно |( е малку цело време :rain:, од дома да не излезиш. :|

12. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.397
    Допаѓања:
    7.976
    Не сакам кога врне дожд, многу ми е тмурно, досадно, никакво. Се нервирам кога е вакво, а треба да излезам некаде. Кога сум дома така и така, се поднесува некако.

13. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.815
    Допаѓања:
    23.384
    Обожавам кога е дождлив ден.Седам во мојата соба,се е тишина.Се слуша само тропањето на капките во прозорецот.Леле уживам,тогаш се опуштам максимално и сум целосно исполнета. ^_^ :rain: :smoke:

14. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Дождлив ден....најмногу го мразам,седиш дома гледаш тв,на компјутер,неможеш да излезеш надвор со друштво,ладно,влажно....Најлошото време од годината ПРОЛЕТ И ЕСЕН...... :rain: :envy:

15. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Не сакам дождливи денови,ама ич :@ Не можеш никаде да излезеш,само дома се седи.И кога ќе престане да врне надвор пак се е вода,така да воопшто не сакам дожд.

16. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    времето влијае на моето расположение така да кога врне сум некако нерасположена и ми доаѓа да плачам а и кога врне сакам само дечкоми да е до мене и да го гушнам и да не го пуштам никогаш :)

17. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Обожавам дождливи денови :inlove: Најрасположена сум тогаш :)

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    обожавам дожд ама не ептен силен па да ме направи утоп,туку така среден и така да си шетам по улица со чадорче :$ ептен романтично се осеќам во такви денови ама само чувството ми останува нема со кој да се сподели романтика

19. sweetgirl77

sweetgirl77 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    12
    Го сакам дождот.Убаво се осекам кога слушам како тропаат капките...Кога сум тажна може да испаднам надвор да се расплачам а никој да не ги примети моите солзи...и во тие моменти ми фали некој кој можам цврсто да го гушнам, да ја потпрам главата на неговите рамена, да му кажам дека го сакам......

20. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Пошто сум оптимист повеќе го сакам сонцето :sun:...Но кога врне ,си пуштам музика,топол чај и преку прозорец задлабочена во мислите :?: :rain: