Hehehe ti arno ama jas svekrivata ke pravi jadenje jas ke si nankam i pos ja gledas ko buv haha se salam
Ma kakov sex jas bi spiela se dodeka crne i den i nok obozavam koga vrni i sum si doma. Koga sum nadvor podobro da ne mu teknuva takvo neshto na vremeto moze nekoj da nastrada pošto sum super nervozna. :/
Сакам кога врне да седам до прозорец,да гледам и слушам како капките дожд ми чукаат,посебно го сакам дождот во Есен,тогаш ми е преубаво,лисја паѓаат и се е пожолтено наоколу,незнам некако ми има посебна идила и филнг тогаш
Периоди имам некогаш сакам дожд некогаш не зависно од расположение убаво би било да заврне ден два а не по цела недела како што знае кај нас да се заборави времево
Мислам деκа светот уште не видел човеκ што повеќе го саκа дождот од мене. Штом ќе завρне обавезно излегувам да шетам без чадоρ κо неκоја нетоκму се додеκа не наκиснам, а аκо навистина неможам да излезам ќе застанам во двоρот или на улица и само ќе уживам. А најчудно е што нитуеднаш не сум ниту настинала од дожд, κога ќе се ρазболам тоа е обично сρеде лето на 40 степени без κапκа дожд.
Преубава работа ако е приквечер така или ноќно време, најубава дремка ме фаќа. Денски особено ако сум надвор не ми прави мерак, пример денес седам во Џино на тераса и ми капе пола на глава пола на пицата. Ноуп.
Мнoгу, aмa мнoгу сaкaм кoгa врне кaкo сегa нa пример. Еднoстaвнo ме смирувa. Ми дaвa енергијa. Сaкaм дa гледaм кaкo врне, сo кaфе вo рaкa рaзмислувaјќи зa нештo. Сaкaм мнoгу и дa се шетaм кo врне aмa неќу сaмa (дечкo ми мнoгу не гo сaкa дoждoт пoшo имa мнoгу пaти нaкиснaтo зaрaди мене)
Ми се допаѓа кога врне. Ме смирува многу и релаксира некако. Уживам кога гледам филмче да заврне надвор, мм милина само не го сакам дождот кога ќе ми расипе некој договор за искачање