да го кажам и јас моето мислење за долгите фустани... Искрено кога видам некоја девојка носи , стварно многу убаво изгледа гламурозно и се тоа ... за мојата матура и јас носев.. само што воопшто не се чувствував удобно , не можев да играм ... ужасно беше А за чудо пак , овие летните долги што се за на плажа и сл. ми се многу удобни
Девојкии јас сум на другарка на свадба во август, многу сакам долг фустан, им се восхитувам уште од мала,покрај венчниците и ним. ама не сум многу висока препорачувате ли или сепак стандард краток да си најдам, оти сакав да шијам нешто вакво. т.е. само ми с е допадна
И јас не сум многу висока, но за апсолвентска носев долг фустан, и се чуствував одлично пошто прв пат носев долг фустан. Иначе пошто не сум многу висока фустанот ми беше одоздола краток а одозгора црн тул до доле слично како на сликата. И поради тоа што тулот (или некој друг материјал) кој е проѕирен, нозите се гледаат и не изгледаш премногу затворена и нема да те прави уште толку мала. Според мене изборот ти е одличен!