1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Должината на машкоста

Дискусија во 'Секс' започната од askme, 11 март 2010.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    Не е толку битна должината колку што е битна дебелината, зашто не треба да ти ја пробуши матката :rofl: туку да ги стимулира зидовите на вагината и да достигне до "г-точката" 8)

На Name, Volsebnicka05, elinela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. MarioCasas

MarioCasas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    111
    инаку јас сум на странава зошто имам проблем поради големината на мојот пенис, не би откривал бројки, но имам проблем со партнерките, на многу од нив им е страв да почнат нешто повеќе со мене, а некои пробуваат но не издржуваат долго и не ми дозволуваат да го ставам колку сакам. Додека 2 девојки беа воодушевени

3. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    Eее баш ова прашање ми се втеше низ главава деновиве ... Неколку пати го имам прашано дечко ми за големината едноставно сакам да знам Бројка неможам од око да порценам а тој као се прај дека немал мерено дрн дрн! 100% има али неќе да кажи , незгодно ми е со линијарот на сред секс да му застанам хахах а ќе пукнам од радозналост! :D

На multirama1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.268
    Ова ми беше најјако до сега... Хахах...

Инаку и јас да си кажам што мислам. Викаат за секое тенџерче има капаче. Како што има машки со мали и големи, има и женски со плитки и длабоки :P Имам другарка што вели дека мал нема шанси да ја задоволи, ти имала поширока и подлабока... Јас на пример малецка си имам и тесна, тешко мене кога ќе се пораѓам. Претходно имав партнери од кои двајца беа со доста големи, еден со среден, и двајца со помали. И реално, со никој од нив не доживеав вагинален оргазам. Посебно најдалеку бев од оргазам со оние двајца што имаа поприлично големи. Освен што ме болеше, ништо друго не постигнав. Е дечкото што ми е сега има таман како за мене. Точна бројка не знам, ама знам дека му е просек, па дури и помалку. Ама затоа има нешто што другите го немале, па така јас со него научив што е вагинален оргазам.
    Значи, заклучок... и машкиот и женскиот полов орган треба да се пропоционално усогласени, но треба да се има и техника. А најважно што треба да се има - ЉУБОВ!!!

5. simon4e123

simon4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Девојки дали доколку вашиот партенр има мал пенис го потсмевате

6. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    Како бре да го исмејуваме? Ајде да е некоја навика па да може да се смени па да се шегуваме ама вака, како што можиш да му најдиш мана ти на пенисот тој може да најди уште 20 пати повеќе мани на твоето тело. Сега ова не мора да значи дека ти треба да молчиш ако не си задоволена ама па да го исмеваш...то ама ич не го бива.

7. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.268
    Тоа е исто како мажот да се потсмева со жена која има мали гради, или гради со неправилна форма. Никој не би сакал да биде исмеан за нешто што ни самиот не може да го смени.

На srcekrsacka, CrazyStupidLove и teddygirl им се допаѓа ова.
  8. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Ако сексот е перфектен, партнерот во кревет жесток, знае да ме доведе до вриштечки оргазам и да предизвика да го достигнам рајот, тогаш должината воопшто и не ми е битна. Што ќе ми го огромен, нема со него да млатам ореви.
    А расфрлувањето со бројки е чисто потхранување на сопственото его и докажувње на машкоста во која повеќето не се сигурни. Може да има огромен патлак, а три дена да скока врз тебе и да не те задоволи, а потоа натажено да си го префрли преку рамото и да се поздрави со вратата :lol:
    Следеќа сцена би било да седне на некој женски форум и да се фали колку јак е*ач бил :lol:

На Tina2017, Kiki-Viki, Name и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Z8UNET

Z8UNET Нов член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    epa eve ajde ja da si se pofalam so nekoi si 13-14 santima :D sakam 16-ce barem ama toa e :D si se tesam deka i ne e bas mal :D deka moze da zavrsi rabota :))) za debel onaka ... soliden si e... debelina ne sum merel dodusa ama onaka normalna debelina e... i poso go citav postov... od start... primetiv deka mn zenski ne znaat od kaj da merat... ne se meri od testisite.. tuku od stomakot ... poso ako razmislite logicno ne moze da vleze delot od penisot od kaj testisite ako ovoj del od kaj stomakot koci :)))) taka da od stomak e 13-14 od testisi moze 18 mi e :)))) zz :D

10. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    епа пробај со раце да му го измериш :D пенисот ке го фатиш со едната рака па другата одозгоре и штом отидеш дома мери си ги рацете и отприлика ке имаш некоја престава :rofl:

11. malata1992

malata1992 Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    мојот претходен партнер имаше поголем од овој сега ама искрено сега ми е поубаво зашто јас имам плитка вагина и мн голем ме болеше а сега ми е супер...

12. ladyofrage

ladyofrage Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    mojot decko ima 14 cm,sum imala samo so nego do sega odnosi gledam tuka pogolemi cifri ste probale li tolkav,dali vi e toa malku,taa golemina?

13. ladyofrage

ladyofrage Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    мојот децко има 14цм.само со него сум имала односи,гледам тука цифри поголеми па да ве прасам дали имате пробано со таа големина дали ви е малку таа големина?

14. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Дебелината е поважна :D

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340

До техниката е

Со лењир му го мереше :wasntme: ???

16. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Таман му беше за да го осетам. :wasntme:

17. The.dreamer

The.dreamer Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    8

sosema netochna presmetkka...Ne e vistina jas nosam 43+5=48/2=24cm
    Vaka sea ke mi ti kazam , mene lichno mi e nekoi 19-20cm, a vo makedonija prosechnata golemina e 15cm znachi treba da si sreknik da imas 20 cm. 24 ke najdes u afrika:D

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Озрачен е мојов бајаги! Пун погодок!

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ladyofrage

ladyofrage Активен член