Не е толку битна должината колку што е битна дебелината, зашто не треба да ти ја пробуши матката туку да ги стимулира зидовите на вагината и да достигне до "г-точката"
инаку јас сум на странава зошто имам проблем поради големината на мојот пенис, не би откривал бројки, но имам проблем со партнерките, на многу од нив им е страв да почнат нешто повеќе со мене, а некои пробуваат но не издржуваат долго и не ми дозволуваат да го ставам колку сакам. Додека 2 девојки беа воодушевени
Eее баш ова прашање ми се втеше низ главава деновиве ... Неколку пати го имам прашано дечко ми за големината едноставно сакам да знам Бројка неможам од око да порценам а тој као се прај дека немал мерено дрн дрн! 100% има али неќе да кажи , незгодно ми е со линијарот на сред секс да му застанам хахах а ќе пукнам од радозналост!
Ова ми беше најјако до сега... Хахах... Инаку и јас да си кажам што мислам. Викаат за секое тенџерче има капаче. Како што има машки со мали и големи, има и женски со плитки и длабоки Имам другарка што вели дека мал нема шанси да ја задоволи, ти имала поширока и подлабока... Јас на пример малецка си имам и тесна, тешко мене кога ќе се пораѓам. Претходно имав партнери од кои двајца беа со доста големи, еден со среден, и двајца со помали. И реално, со никој од нив не доживеав вагинален оргазам. Посебно најдалеку бев од оргазам со оние двајца што имаа поприлично големи. Освен што ме болеше, ништо друго не постигнав. Е дечкото што ми е сега има таман како за мене. Точна бројка не знам, ама знам дека му е просек, па дури и помалку. Ама затоа има нешто што другите го немале, па така јас со него научив што е вагинален оргазам. Значи, заклучок... и машкиот и женскиот полов орган треба да се пропоционално усогласени, но треба да се има и техника. А најважно што треба да се има - ЉУБОВ!!!
Како бре да го исмејуваме? Ајде да е некоја навика па да може да се смени па да се шегуваме ама вака, како што можиш да му најдиш мана ти на пенисот тој може да најди уште 20 пати повеќе мани на твоето тело. Сега ова не мора да значи дека ти треба да молчиш ако не си задоволена ама па да го исмеваш...то ама ич не го бива.
Тоа е исто како мажот да се потсмева со жена која има мали гради, или гради со неправилна форма. Никој не би сакал да биде исмеан за нешто што ни самиот не може да го смени.
Ако сексот е перфектен, партнерот во кревет жесток, знае да ме доведе до вриштечки оргазам и да предизвика да го достигнам рајот, тогаш должината воопшто и не ми е битна. Што ќе ми го огромен, нема со него да млатам ореви. А расфрлувањето со бројки е чисто потхранување на сопственото его и докажувње на машкоста во која повеќето не се сигурни. Може да има огромен патлак, а три дена да скока врз тебе и да не те задоволи, а потоа натажено да си го префрли преку рамото и да се поздрави со вратата Следеќа сцена би било да седне на некој женски форум и да се фали колку јак е*ач бил
epa eve ajde ja da si se pofalam so nekoi si 13-14 santima sakam 16-ce barem ama toa e si se tesam deka i ne e bas mal deka moze da zavrsi rabota )) za debel onaka ... soliden si e... debelina ne sum merel dodusa ama onaka normalna debelina e... i poso go citav postov... od start... primetiv deka mn zenski ne znaat od kaj da merat... ne se meri od testisite.. tuku od stomakot ... poso ako razmislite logicno ne moze da vleze delot od penisot od kaj testisite ako ovoj del od kaj stomakot koci ))) taka da od stomak e 13-14 od testisi moze 18 mi e ))) zz
епа пробај со раце да му го измериш пенисот ке го фатиш со едната рака па другата одозгоре и штом отидеш дома мери си ги рацете и отприлика ке имаш некоја престава
мојот претходен партнер имаше поголем од овој сега ама искрено сега ми е поубаво зашто јас имам плитка вагина и мн голем ме болеше а сега ми е супер...
mojot decko ima 14 cm,sum imala samo so nego do sega odnosi gledam tuka pogolemi cifri ste probale li tolkav,dali vi e toa malku,taa golemina?
мојот децко има 14цм.само со него сум имала односи,гледам тука цифри поголеми па да ве прасам дали имате пробано со таа големина дали ви е малку таа големина?
sosema netochna presmetkka...Ne e vistina jas nosam 43+5=48/2=24cm Vaka sea ke mi ti kazam , mene lichno mi e nekoi 19-20cm, a vo makedonija prosechnata golemina e 15cm znachi treba da si sreknik da imas 20 cm. 24 ke najdes u afrika