Еве сега дволичен ке ви ја каже вистината забележав дека тука фалби ова она .... Не се лажете ова е тоа :geek: вистинското
Големината не мора да значи и задоволство Задоволство може да се постигне и со онака помал не се преоптоварувајте,мал е процентот на жени на кои големината им е ПРЕСУДНА !!!! Иако секаде се збори дека жените на тоа најмногу внимание обраќаат,не е точно
Битна е големината и дебелината но и премногу голем прави проблеми. Значи доволно е да е некаде помегу 17-20cm за да и овозможи квалитетно уживање на жената. Сите велат битна е техниката, а всушност ретко кој од нив, да не речам никој, не знае точно да објасни во што се состои техниката. Многу битен сегмент кој сите го заборавате е дали партнерот постигнува целосна 100% ерекција. Тоа е многу битно, затоа што џабе е голем ако е свитлив. За да едно уживање биде потполно освен овие сегменти битна е и предиграта која е исто битен сегмент кој влејае на крајната оценка на партнерката дали е задоволна или не. Мажите треба малку повеќе да се едуцираат околу женското тело како функционира, за да не би се довеле во ситуација да имаат голем алат а крајниот резултат да биде не потполн а во многу случаи разочарувачки.
се сложувам со некои што викат дека техниката е битна да битна а големината средна да биде ни мал ни голем што ако е голем а нема ерекција ни тоа нема фајде
16-17 цм а да знаете дека нивната должина не е само битна, битна е и нашата длабочина (прочитано на еден сајт )
па девојки да ве насмеам.... http://tocka.com.mk/3/118536/9-tipovi-na-penis-so-koi-ke-se-sretnete-vo-zivotot кој пробал знае е сега зависи што пробал
Не може да се даде некој заклучок која е совршена должина и дали е битна, затоа што на секој му се допаѓаат различни работи и го задоволуваат различни работи, а тоа (за женските) најмногу зависи од типот на вашата вагина. Тоа е факт. Секој може да си каже индивидуално дали му е битна должината, но тоа не мора да значи за сите, „битна е, и доста вие другите не сте во право, на знаете...“ бла бла... Јас лично сметам дека должината не толку важна колку што е дебелината на пенисот и ерекцијата. Сеа замислете си на пример: пенис од 20см а многу тенок... (а немате мноогу тесна вагина) и што, џабе му е што е долг, кога нема ни да го осетете... како да ви ставил прст И јас мислам дека многу битно колку ке уживате во сексот е техниката... многу зависи од партнерот. Сеа има и такви можеби што им е битен само пенис да е, 20см, да и влезе, и бутај... можеби се екстра напалени... можеби на некои им е фетиш голем пенис... еве се обидувам да ги сфатам, секој си има право да си ужива во што сака, Ама мене должината не ми е важна, туку ми е нај битно партнерот да знае да ме опушти, да ме напали, и да ми пружа задоволство со тоа што ке има добра техника ( да знае каде и кога да ме допре, сакам да ме гали и бакнува, да го чувствувам него целосно, а не само нешто како ми влага и излага па кога да убрза а кога да успори, дали да биде посилно или по нежно.... итн итн).
Зошто женско удара со кола во ѕид кога се паркира додека дечкото и помага со - имаш уште 20см до ѕидот?
Битна била техниката а никој нема поима што тоа значи. Битно е да ти го погоди ритамот(она што вие го викате техника) а и да е соодветно дебел пропорционално на вашатат дунда. Затоа велат секое тенџерче си има свое капаче, само проблемот е што треа многу капачиња да смените додека го најдете вистинското. Замислете кога би имало 1 универзален што пасува на сите, па очи би си исповадиле. Но исто така е многу битно да се избере и вистинска поза, понекогаш ни техника ни големина не помага ако позата не е добро изберена. За оние кои имаат покрај себе помало капаче, од тенџерчето никако не им ја препорачувам мисионерската, затоа што ништо нема да почувствуваат. За нив препорачливи се позите каде нивните нозе се споени како би дихтувало добро и би имало соодветен ефект наречен оргазам.