Е, што, 10 да не е малку? Чисто колку за информација, просечната длабочина на вагината е од 8 до 10 цм, а просечната должина на пенисот 12-13. Плус, г-точката се наоѓа на самиот влез, можеби 3-4 цм во вагината. И се зависи за каква состојба зборуваме, затоа што за време на ерекција пенисот може да се зголеми 2 ипол пати. И на крај краеви, постојат други методи на задоволување, прсти, јазик... Така да, не би ми било од важност ако му е 10 цм долг. А, мислам дека тука некаде требаше да спомнам дека дебелината игра исто толкава улога, ако не и поголема, од должината.
Се почувствував како да се наоѓам во Африка. И јас токму тоа го мислев сега. На анонимно се лажеме, камо ли во реалност. Абе каква рексона, каков гарниер, кај нас се лак за коса со 33% плус. Се чудам луѓево во каков ли филм живеат?
аииии па луѓе не си вадете очи Дефинитивно сум видела се и сешто ама не сум се нафатила со се и сешто не ради друго џабе ќе се малтретирам, неминовно него ќе му биде феноменално, ама брате, да сакам лезбејски секс имам на лагер, сакам хардкор алфа мажјак бре да прави склекови и што ти не со мене. Бога ми и имам таков за големината, на оној коментар рексона ли нивеа ли, од прилика тоа е тоа што се бара ама дали се наоѓа, за среќа балканициве добро се покажале според статистик до сега, ама кренат на ви е пуна рака и бар маклку над не не не..... осем ако ти е прв, колкав год да е ќе ти е супер, се до вториот.... Имав еден дечко нездрава хемија имавме секс лудница секој пат провод се по ред и ми беше НУМЕРО УНО на ТОП5 е после 20 други уф не е ни МЕЃУ ТОП5 ама тоа е не дека ко што мисли ми дошол памет па сум се уозбилила барам дечко за мажење ЈОК БРЕ, едноставно не ми го прави веќе меракот може за некоја пак ќе биде на врв на топ листата ама таа имала вкупно 5, што видела од што е добро а што не е и од кај знае уште бар 50% што не сака па камо ли да видела од сексуалниот спектар што се сака...
Знаете како велат - "Не е важна големината на магичното стапче, туку магијата која може да ја направи".
Ајмеее, темава. По меркиве, човек да помисли потомци на афричко племе израснато долж Убанги сме. Магаре < просечен Македонец По статистика, имаме мажи со просечни тулиња (13-14 некаде, мислам, што е океј), али ако помага, Грците во просек имале 12ка...малце да набилдаме его со душманот, нели. Али ама се начитав прецизни мерки, од 16 до 22 да бил. Мислиш зграда ќе црта на него за натпревар, па повеќе фамилии да вдоми на спратовите. 1цм = 1 спрат Му идеш, јадников се загрева за акција, му вадиш линијар „Чекај сега, исправи го...не така, надесно малце...вовлечи ги сега ташаците...океј, сега нека се насмее“, па го мериш онака мераклиски и креваш табла со оценка од 1 до 10. Или за овие природно од око што знаат, му лепиш шамар „Матер ти твоја, ова ли се 20? Нисам паметна, ама во основно без лењир одлично знаев да погодам отсечки од 5,10,15цм итн.“
Значи вака нов сум на сајтов....машко сум и имам 16 години и сум несигурен за големината на мојот полов орган... Се напраив будала и отидов на омегле и знаете тоа како оди и добив некој позитивни коментари за мојот полов орган но сеуште мислам дека ми е мал и дека кога ќе дојде време за полов однос нема да можам да ја задоволам....помош?!?
Е Окце, мајка природа што дала тоа е. Не може тука нешто посебно да се интервенира, а и нема причини за устручавање бар според мене.
Па, и не би се согласил баш со „мало е мало“... Батко, поработи на техниката, го имаш интернетот и мал милион начини како да станеш, што би рекле ко од погоре, техничарче. Истовремено, ПОВТОРНО го имаш интернетот да видиш некои природни начини со кои можеш да си ја зголемиш машкоста за 2-3 см... Верувам дека „и да ти е мал“, не си далеку од македонскиот просек. Бирај сам со која опција од овие две би одел. САМО! Никако не дозволувај ова да ти влијае на самодовербата... И да го имаш најголемиот „патлак“ на светот, без самодоверба ќе откриеш (на најлошиот можен начин, во жешка сеанса со девојка) дека перформансите во кревет ќе ти бидат рамни на нула.
Ne se grizi, vo sekoj slucaj ke mozes i verbalno da ja zadovoluvas. Znaes kako velat, malku golemina, malku jazik. Biten e i jazikot ne zaboravaj.
Се согласувам со okcenzi и тоа од искуство додека бев на студии подолго време флертувавме со еден колега кој беше висок добро граден онака стварно дечко ипол и сплет на околности се дешава да завршиме во кревет ама ја поголемо разочарување во животов не сум доживеала.кај со не го ни сетив кога го стави за 5 мин беше готов а ја мислев дека уште не сме почнале .Така да стојам на ставот дека и те како е битно која е поентата да ставиш црвче
Малку офф. Ова ќе му дојде како вицот со секретарката и директорот. Директоре влезе ли. Дааа и готов сум. Леле директоре ама ти е голееееем. Важна е и тоа како. Влезот о вагината до матката е 8цм па видете сега колкав треба да биде за една жена да се задоволи. Еден клучен момент, не и најважен за здрава врска или брак е сексуалниот живот.
Hehehe. Igrata, pa ti postojano me iznenaduvas. No ne bi me iznenadilo da imas i golemi fizicki atributi, pokraj silnite intelektualni.
Imat nekoja sto imam decko so 9-10 cm i da kazi komentar kakov i e zivotot ili ovie deckovci nemaat sreka vo zivotot?
Znaete sto e masala? Koga kje go fatite so dve race, toa sto kje ostane e masala Inace se e bitno i golemina i kolku e iskusen vo toa
spored mene pred se e potrebna dobra tehnika a potoa golemina.Ako ne uspees da ja svrsis partnerkata barem ednas so jazik dzabe e golemina.pred igrata e od golemo znacenje
Ве гледам чудни...за време на секс не е важно само тесно пиче ил голем пенис едноставно може одредена стимулација ерогена да ве одведе во лудило,а притоа да не е пенисот/вагината... Абе поентата е во предиграта-значи минимум 15-30 мин ПАЛЕЊЕ,после коитус. Али сум приметил дека и 18-19 сантима им се малку...барем со тие кои сум имал секс.
Добар суптилен начин за да се пофалиш колкав ти е пенисот на женски форум. Good job. Иако, се согласувам со другото напишано.