Alat ko alat .Sto ako ne znae da se upotrebi .Kade e hemijata i fizikata plus minus.Nema reakcija bez akcija A sto se vinovni onie koi se pomalku nadareni na primer .So mali penisi;mali cicki ., tureni zadnici kako iskipan leb ili polosi vo faca a kaj e tuka krajot . Mislam deka vo prirodata sekoj je si ja najde svojata srodna dusa i toa kolkav kolkava kakvi i t.n
се согласувам со тебе во повекето работи ама битна е и големината сите девојки/зени свесно или подсвесно тоа го знаат зашто да водиме инает како машки , поздрав
E сеа не е ваљда без ич некој вагината у просек е длабока 9цм, ваљда нема некој макаронка па до толку да не може никоја да задоволи
^^^ Вaгинaтa е елaстичнa, зaтoa гo примa цел кoлку и дa е гoлем a не сaмo 9 или 10 сaнтиметри. Пa не мoжеш дa кaжеш декa истo е, дoвoлнo е дa е 9 сaнтимa и дa не е мaкaрoнкa. Не е. И дa не е техничaр некa е гoлем, јaс сaмa ќе се снaјдaм
За каква техника зборуваш, како да е тоа фудбал па треба стратегии да прави. Техниката или она што се вика техника е да ти го погодеи ритамот т.е брзината на пенетрација, но доколку е мал тој само ќе шлајфува, џабе му е техника и се. Должината можеби не е пресудна но ширината и те како е пресудна. Велиш дека се довлни 9 cm да но кај поситните жени, додека ако е некоја крупна и висока тешко дека нешто ќе осети од 9 cm, а к*р од 9 cm се знае колку може да биде широк, освен ако не е потечен.
Izvini ali ne veruva ako e 25 cm i zgora i plus debe ko limenka koka kola pa da videme dali cel ke ide i dali nema da imas nikakov problem t.e bolki A se znae deka ima i takvi koi nasit nemaat pa kolkav saka neka i i kolku saka neka edebel bate se nema nasit. Hahaha Gi zalam takvite koi ne mozat da se nasitat so normalna golemina , nema da mozat ni so nenormalna da se nasitat...
добро утро http://tocka.com.mk/3/152587/se-razvela-od-soprugot-posle-edna-nedela-zatoa-sto-imal-pregolem-penis
Темава напреднала, ми се допаѓа насоката али стандард се гледа напатени жени. Е сега, Кај маживе кои имаат надпросечен примерок сум го увидела следново: Со голек К**Р иде уште поголемо его. Имав еден примерок кој имаше ’’техника’’ ако сакате така да наречете ручни рад, глава боли, научил и squirt-ање од шала. И некоја недела дена се убедувавме сакам-нејќам денес-утре и ај да видиме кој што може дојде работава а се фалеше се фалеше од небо и земја:...па незнам дали ќе ме издржиш, ми се жалеле дека неможат, дебел ми е , голем ми е, асален орален не сум видел, не ми издржуваат ни една партија.....Абе чаирчани не се фалат волку колку овој.. И дојдоа неговите 4 саати толку го држеше стамина... имало и со што да се фали, ама проблем не налетал уште на девојка што е сериозно добра во секс, односно ’’може да го издржи’’ па уште и да стигнат до резултат 3:1 за него, невидено. И наместо како што е навикнат до тогаш да му паѓаат во несвес...леле колку беше добар леле волкав немам видено леле неможам веќе... да му рече девојка....вака и се очекува за добар секс, ништо помалку добро и не прифаќам....а он до тогаш паѓал во несвес.....леле не ми се верува вака не ми било со никоја, јас да можам вака се опутам, 3 пати да свршам во секс.... и каков енд има ова кога некој го извадил најголемиот џокер што го има, кокаинот негов зошто сите девојки неможат да одолеат да му се вратат и да го молат.... уфффф со свој камен по своја глава се вика. Ич несакам вакви дечки. Се знае центар пажња треба да е девојката не вие! И леле како ја изебав е реченица на која се смеам на глас од душа. Хахааах како ја изеба бе брат и ја ’’обрна пичната жила’’ ’’неможе да оди’’ ’’уште клеца кога ќе легне во хоризонтала’’ ’’ и ги спои двете дуки од ебење’’ мислам абе дај........................... И големинава е битна Да ама има жени со плитка матка точно каде Г точката им е поблизу и со стимулација стискање на стомакот додека пенетрирате, сосем е можно да имате одличен секуасле живот и супер секс со задоволена партнерка со која ќе си градите емоционална конекција што е сериозно многи битна кај здав сексален живот осем ако не спаѓате во его-тип од погоре тогаш ве жалам, пошто кога мажи глумат Хард Кор ебачи многу често не успеваат ни 50% да ја задоволат девојката, а после зошто варала...епа брат посвети и ВНИМАНИЕ не само секс.
Ако вози голем џип, има мал кур. xD Во врска со темава: мое мислење - се додека ОН е задоволен со себе, нема да му биде битно мал голем. Да, има женски ќе ти кажат битно е, но тоа не е твој проблем. Да не си набиваш комплекси "многу ми е Х". Ако те неќе, те неќе. Најди си друга што ќе го сака тоа што го нудиш. Машки што се курчат со големина се најчесто куртони во глава. А тие што имаат голем, си ќутат и си знаат.
Исто и јас. На мојот му е дебел 15 цм мерено со лента околу наоколу замотана, тоа е иста дебелина колку картонот што останува од тоалетна хартија и понекогаш ме боли при секс, ама ако направам споредба со некој што има потенок, овој појака стимулација прави и оргазмот ми е појак, а со потенките скоро и да не осеќам дразба.
Лелеее ама пост, на маж ти му е претенок, а на швалеров па дебел ти е? хаха интересна комбинација, а колку му е дебел на швалерот?
So deckomi koga lezevme dvajcata se smeevme za nekoi raboti i toj sam me prasa zadovolna si od mene i jas mu odgovoriv deka sum prezadovolna i deka nemoze podobro i ne ni sakam da bide oti nekoi vikaat da probas drug ke ja znaes razlikata , razlikata e vo toa sto jas sum vospitana da menuvam deckovci dur nemam odnosi so nekoj a koga ke imam so nego da si ostanam i ne sum ubedena vo "faktot" deka zena bez dva kura ne vleguva vgrob.. i da vi kazham na deckomi mu beshe nepolni 18 i mi se pogodi kalapot , i vo pravo ste ne sekogas e goleminata vazna , vo samata predigra znae da me poludi a do kulminacija doagjam so penetracija , i zapamtete seksot e vazen del od vrskata no ne najvazen ako ne si zadovolna i ako ne te zadovoluva mozes da go educiras malce ne direktno da mu kazes deka ne go biduva tuku sednete na laptop i guglajte.