1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Должината на машкоста

Дискусија во 'Секс' започната од askme, 11 март 2010.

1. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Alat ko alat .Sto ako ne znae da se upotrebi .Kade e hemijata i fizikata plus minus.Nema reakcija bez akcija
    A sto se vinovni onie koi se pomalku nadareni na primer .So mali penisi;mali cicki ., tureni zadnici kako iskipan leb ili polosi vo faca a kaj e tuka krajot .
    Mislam deka vo prirodata sekoj je si ja najde svojata srodna dusa i toa kolkav kolkava kakvi i t.n

На Dadusicka, anina и Sesil им се допаѓа ова.
  2. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    се согласувам со тебе во повекето работи ама битна е и големината сите девојки/зени свесно или подсвесно тоа го знаат зашто да водиме инает како машки , поздрав

Последна измена: 4 март 2015
    На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    не е до големината ... до техниката е :D шо ако му е голем па за украс си го чува ;)

На marich, Dadusicka, Umbrella22 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    а што ако има техника а нема к** техниката за на театар да си ја чува тогаш;):)

На Sesil му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    E сеа не е ваљда без ич некој :D вагината у просек е длабока 9цм, ваљда нема некој макаронка па до толку да не може никоја да задоволи

На anina, Boombix и veren им се допаѓа ова.
  6. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    мислиш смока :) , ај вака цело е кога се има се и техниика и големина и сите задоволни :) 8):D

На Sesil му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Toa da ali ako nema se a

8. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    ^^^
    Вaгинaтa е елaстичнa, зaтoa гo примa цел кoлку и дa е гoлем a не сaмo 9 или 10 сaнтиметри. Пa не мoжеш дa кaжеш декa истo е, дoвoлнo е дa е 9 сaнтимa и дa не е мaкaрoнкa. Не е.
    И дa не е техничaр некa е гoлем, јaс сaмa ќе се снaјдaм :$:D

На Ingvild, huntelaar, МилаФеминка и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    За каква техника зборуваш, како да е тоа фудбал па треба стратегии да прави. Техниката или она што се вика техника е да ти го погодеи ритамот т.е брзината на пенетрација, но доколку е мал тој само ќе шлајфува, џабе му е техника и се. Должината можеби не е пресудна но ширината и те како е пресудна.
    Велиш дека се довлни 9 cm да но кај поситните жени, додека ако е некоја крупна и висока тешко дека нешто ќе осети од 9 cm, а к*р од 9 cm се знае колку може да биде широк, освен ако не е потечен.

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Izvini ali ne veruva ako e 25 cm i zgora i plus debe ko limenka koka kola pa da videme dali cel ke ide i dali nema da imas nikakov problem t.e bolki
    A se znae deka ima i takvi koi nasit nemaat pa kolkav saka neka i i kolku saka neka edebel bate se nema nasit. Hahaha
    Gi zalam takvite koi ne mozat da se nasitat so normalna golemina , nema da mozat ni so nenormalna da se nasitat...

11. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Деаам! Се дешава бе што ... гледај следен пат мењај поза, се разбира .. ако е компетентен за тоа. :)

На split96 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
  13. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
  14. IvanaDzubre

IvanaDzubre Активен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    45
    Темава напреднала, ми се допаѓа насоката али стандард се гледа напатени жени.
    Е сега,
    Кај маживе кои имаат надпросечен примерок сум го увидела следново: Со голек К**Р иде уште поголемо его.
    Имав еден примерок кој имаше ’’техника’’ ако сакате така да наречете ручни рад, глава боли, научил и squirt-ање од шала. И некоја недела дена се убедувавме сакам-нејќам денес-утре и ај да видиме кој што може дојде работава а се фалеше се фалеше од небо и земја:...па незнам дали ќе ме издржиш, ми се жалеле дека неможат, дебел ми е , голем ми е, асален орален не сум видел, не ми издржуваат ни една партија.....Абе чаирчани не се фалат волку колку овој..
    И дојдоа неговите 4 саати толку го држеше стамина... имало и со што да се фали, ама проблем не налетал уште на девојка што е сериозно добра во секс, односно ’’може да го издржи’’ па уште и да стигнат до резултат 3:1 за него, невидено. И наместо како што е навикнат до тогаш да му паѓаат во несвес...леле колку беше добар леле волкав немам видено леле неможам веќе... да му рече девојка....вака и се очекува за добар секс, ништо помалку добро и не прифаќам....а он до тогаш паѓал во несвес.....леле не ми се верува вака не ми било со никоја, јас да можам вака се опутам, 3 пати да свршам во секс.... и каков енд има ова кога некој го извадил најголемиот џокер што го има, кокаинот негов зошто сите девојки неможат да одолеат да му се вратат и да го молат.... уфффф со свој камен по своја глава се вика. Ич несакам вакви дечки. Се знае центар пажња треба да е девојката не вие! И леле како ја изебав е реченица на која се смеам на глас од душа. Хахааах како ја изеба бе брат и ја ’’обрна пичната жила’’ ’’неможе да оди’’ ’’уште клеца кога ќе легне во хоризонтала’’ ’’ и ги спои двете дуки од ебење’’ мислам абе дај...........................

И големинава е битна Да ама има жени со плитка матка точно каде Г точката им е поблизу и со стимулација стискање на стомакот додека пенетрирате, сосем е можно да имате одличен секуасле живот и супер секс со задоволена партнерка со која ќе си градите емоционална конекција што е сериозно многи битна кај здав сексален живот осем ако не спаѓате во его-тип од погоре тогаш ве жалам, пошто кога мажи глумат Хард Кор ебачи многу често не успеваат ни 50% да ја задоволат девојката, а после зошто варала...епа брат посвети и ВНИМАНИЕ не само секс.

На ELIDavor, Hristov, anina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. berrybush

berrybush Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    61
    Ако вози голем џип, има мал кур. xD

Во врска со темава: мое мислење - се додека ОН е задоволен со себе, нема да му биде битно мал голем.
    Да, има женски ќе ти кажат битно е, но тоа не е твој проблем. Да не си набиваш комплекси "многу ми е Х".
    Ако те неќе, те неќе. Најди си друга што ќе го сака тоа што го нудиш.

Машки што се курчат со големина се најчесто куртони во глава.
    А тие што имаат голем, си ќутат и си знаат.

На ELIDavor, Nausicaa, BoyL и 2 други им се допаѓа ова.
  16. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    Каков текст, хахха браво. страв ме фати од тебе ;)

17. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288

последната реченица ти вреди за сите 20 страни испишани овдека..:)

На Nausicaa, anina и berrybush им се допаѓа ова.
  18. akvarium

akvarium Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    124
    Исто и јас. На мојот му е дебел 15 цм мерено со лента околу наоколу замотана, тоа е иста дебелина колку картонот што останува од тоалетна хартија и понекогаш ме боли при секс, ама ако направам споредба со некој што има потенок, овој појака стимулација прави и оргазмот ми е појак, а со потенките скоро и да не осеќам дразба.

На teddytea му/ѝ се допаѓа ова.
  19. akvarium

akvarium Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    124
    Лелеее ама пост, на маж ти му е претенок, а на швалеров па дебел ти е? хаха интересна комбинација, а колку му е дебел на швалерот?

20. kuzmanoska1233

kuzmanoska1233 Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    5
    So deckomi koga lezevme dvajcata se smeevme za nekoi raboti i toj sam me prasa zadovolna si od mene i jas mu odgovoriv deka sum prezadovolna i deka nemoze podobro i ne ni sakam da bide oti nekoi vikaat da probas drug ke ja znaes razlikata , razlikata e vo toa sto jas sum vospitana da menuvam deckovci dur nemam odnosi so nekoj a koga ke imam so nego da si ostanam i ne sum ubedena vo "faktot" deka zena bez dva kura ne vleguva vgrob.. i da vi kazham na deckomi mu beshe nepolni 18 i mi se pogodi kalapot , i vo pravo ste ne sekogas e goleminata vazna , vo samata predigra znae da me poludi a do kulminacija doagjam so penetracija :) , i zapamtete seksot e vazen del od vrskata no ne najvazen :) ako ne si zadovolna i ako ne te zadovoluva mozes da go educiras malce ne direktno da mu kazes deka ne go biduva tuku sednete na laptop i guglajte.

На ADOKI и talkach им се допаѓа ова.