На мојот му е 10цм ама јас сум задоволна и ми е добро со него, имаме одличен секс барем засега и никогаш ме би го оставила заради должината
Лелее под 30цм ги зимате во предвид? Пф, не фала а @SWagger274 ако е само 19, а не 19,5 ок е тогаш или не? Некогаш пола сантим прави голема разлика, па сега еве у дилема сум.
Јас како архитекта не признавам вакво фушерајско метро, се знае со какво се мери ваква деликатна работа, со онакво метро на извлекување.
Не знам што има да им ги мерите кога повеќето машки се опседнати со премерувањето на својот пенис и точно знаат колкав им е ! До душа и лажат околу мерките , ама вешто женско око знае да процени ''од око'' што се вели
Устата е најдобро мерно средство на должината. Така најубаво може да ја измерите целосната должина. Ако ве скокотка по грлото, тоа значи дека е солиден.
На крајот на краиштата големината нема врска... Се е до страста и начинот на кој ве работи, ако ме разбирате.
Мојот полов орган е 18,5 цм и поприлично дебел. Девојка ми е задоволна, бар така ми кажува а и при побрза пенетрација (подив секс) ја боли и неретко знае да ми каже да успорам. Не да искочи дека се фалам нешто, само читајќи ја темава да искоментирам и јас.Иначе форумов го најдов преку еден другар пред месец дена па кога нема мн работа, ваму кај што работам, знам да си читнам по некоја тема, чисто за губење време и баш е интересно и поучно. Two tumbs up
Ај да му се сневиди, на овој мојов дома на ниедна слика не му одговара...да не има повеќе од четири вида????