Епа извини вака, ама што е много, много е..која ке легне жити бога со тебе..руптура на метерица ке добие а може и некој крајник да извадиш
A so broj na pantaloni nisis? Ili sukni nosis? Negde treba da se obesi ova jaze na brut nekoj Ili vo garaza si go cuvas?
Незнам дали имам пишано на темава ама прочитав за некоја математика околу бројот на чевлите и пенисот .. Според математикава мене треба да ме жалите ама ептенн .. Мм носи 47+5=52÷2=26 шо е многу многу е хаха .. Инаку шознам околу 17 цм , битно мене ми е доволно и двајцата сме задоволни и среќни
Па околу 18-19 доволно е.. и битно е да ја исполни раката,и внатре.. а, не тенко како СЛАМКА .. Смешно
Според светски статистики, просечна должина на еректиран пенис е 14-16 см. Овде приметив сите си ги фалите мажите дека имале 17-18см. Или малку претерувате, или лошо мерите, или пак вие сте оној натпросечен исклучок
мн мали ги фалите , последниот дечко имаше 23 см , и тоа со лејнир проверено ( ме интересираше бидејки поголем не сум видела затоа му го мерев ) , инаку под 20 см ..... тешко... !
Не верувам дека некоја лаже па што да не ќе и го земам или она мене.. Си коментираме меѓусебно ..колкави му се ..нема потреба од лажење..а за лошо мерење не верувам..жена не е лоша во тоа хахаха.. и горди сме да сме Над просечен исклучок
Сите сакаат голем на муабет и кога ке најдат таков дечко после болело незнам што...Така да за сите што сакате голем к*р прво спремете се психички и употребете ја максимално фантазијата за да биде взаемно уживањето П.С. К*рот не се мери од испод јајцата испадна тука дека секој има над 20цм