вие машките не љубоморите на 23 см, и знаеме како и од каде се мери , сега нека не ви пага самодовербата , туку превземите нешто
Девојки полека со ленирчето. Уште малку ако го спуштите надоле, у гзот ќе му навлезете на партнерот, ќе изгуби анална невиност
Се закачивте за големината како слеп за стап. Убаво искоментира @hard_sk за со понадарен маж треба и убава психолошка подготовка.Јас искрено не би со такви како што ги пофалија со23 линијарно мерени. Тоа воопшто нит ме возбудува нит ми е приоритет дури може од памет да ме извади таков да избегам и му повредам его. Скромни се моите желби,со малку јас се задоволувам...во животот мислам.
Прилично сум нов овде па да прашам смее ли да се стави гола слика да можат професионалкиве да измерат?
Добро не ми е јасно вие што се замарате со тоа колкав му е, што му викате на партнерот???? Чекај стој така да ти го измерам! Ајде ајде уште малце издолжи знам дека можеш... За другарка прашувам
Ех мн паметен си сеа со ова ...Или се исплаши дека ке ти набијам комплекс па си викаш мал ми е ама ке се направам паметен
Поентата не беше да се фалам туку сите коментираат некои должини околу 20 и преку тоа па само сакав да ставам моја слика и да се прерачунаат експертите дали мерењето им е ок
Не разбирам како размислувате. Као „ееееј досадно ми е денес, шо да праам, ај ќе си го сликам пенисот и ќе го стаам на фемина, генијално“!!!
Секој е од некоја досада тука...Нема потреба да се суди кој сто сака коментира ако не ви се свиѓа прајте нешто попаметно
hahaha!! ivance me interesira iskreno kako postignavte tolku tocno da izmerite 18,5 merevte so subler ili so nekoi specijalen merac