Девојчето си прашува, вие уште толку ја депримирате . Горе имаше едно прашање, што е за тебе мал? Колкав е помал од 15 , помал од 10 .... дефинирај
Имаш три опции: 1.Да го носиш на бајачка за да му бае за да му порасне. 2.Да го носиш на лекар на операција за да му порасне. 3.Да си најдеш друг штом овој не ти одговара затоа што од секоја жаба принц не бива. Па,ти сега размисли си убаво и одлучи.Среќно!
може тебе ти е многу голема, така ти се чини, дечкоти може бара чаре зашто ти е многу голема малку мајтап..искрено ова проблем нетреба да биде
Истражувајте да најдете чара. Ако ептен не те задоволува. Не го сакаш. Оставиго да си најде човекот чаре.
Mорам да споделам! На бившиот му беше голем и мене искрено не ми беше многу пријатно некогаш и премногу болка чувствував, а на сегашниот партнер не му е многу голем ама поубо ми е некако, незнам.
Jas nemam mnogu golem alat..gore-dolu 16-17 cm..sum bil so nekolku zenski i niedna ne se pozali...ma ne e se vo alatot...a ustvari i cinot ebenje e najkratkoto nesto vo edna seksualna set igra na zadovolstvo...mislam deka podobro e da e tvrd i izdrzliv a ne mn golem..otkolku da e mek i da paga a golem...mozebi gresam..no ne bi se falel ko magare na livada koga kego pusti da se mavta a ustvari mojot nema vrska so taa dolzina.
Pa 95% od mashkite vo svetot nemaat pogolem od 19 cm a vo Makedonija prosekot e nekade okolu 14 cm, taka da ako tvojot e 16-17 cm togash super si ti.
Vo pravo si no iskreno maskiot del za da ne se posrami sekogas kazuva deka ima od 18 cm pa nagore a ponezmoot pol odnosno del od niv za da se pofalat kazuvaat isto taka golema cifra...ne sakam nikogo danavredam ili napagam..koj ima golem alat alal da me e..koja tipka si prima golem pak neka si go prima..zborot mi bese da ne se povtoruvam dovolno e da e tvrd, mokna predigra i seksot ke bide nakvadrat...se izvinuvam uste ednas
па, de gustibus non disputandum est, што би рекле за вкусовите не се расправа, искрено се зависи од човекот. Некаде е помал ок, а некаде поголем. Како што погоре е коментирано , од поголем може да има болки, а од помал па ништо да нема , Има и една друга поговорка, то што мало фали цури среќу квари. Се е релативно .
И јас мислам така. Исто се вртеа гласини некои на времето демек дека тие жени што имале поголема уста како демек имале и доле поширока физиономија вагинална. Ама нема врска.