Хахаха не сум се замарал и од дамна беше, првите мои сексуални искуства. BTW матичниот си го знам на памет
Да, решив да бидам поактивен, пошто ми кажаа слаб рејтинг имал форумов, не пишувате ништо интересно. А и не напишав ништо лошо, а ти одма сe налути. Релативизаирам затоа што нема универзална вистина, еве нека ме поправат останатите женски ако грешам. И секако дека има трето, не може да биде само мал и голем, има и средни ако не си знаела .
Не знам,јас сум осетила само мал и голем и со еден од нив останав трајно,ај погоди со кој???На средина јас не сум,нема помеѓу или или. Вистина има,ама кој како си ја толкува,па за некој и полувистина е комплетна вистина. ЈБГ луѓе сме грешки правиме или обратно беше а?
Додека не кажеш бројки, ништо не праиме, од кај да знам јас што е за тебе мал, а што голем, може 14-15 cm за тебе претставува мал, а за некоја таа големина може да претставува голем, значи се е РЕЛАТИВНО.
Немам што да кажувам бројки,ко ќе осетиш ќе знаеш...ама ти се надевам не осеќаш машки полов орган во себе,па не знаеш.
Очигледно не си расположена за нормален муабет, туку за провокации, како и да е, ќе се воздржам од одговор, јас си го кажав она што имав да го кажам.
Значи прво ти не поставуваш нормални прашања. Да идам сега на мм да му го мерам по толку год. заедништво навистина ќе помисли дека не сум нормална.За кого?Да го уверам во големината некој си Сашко на лева што станал денес. Батали,прај си како сакаш. Само не разбирам кое е задоволството на било кој маж да коментира во женска тема должини на пениси. Што знам еве јас тргам од себе,да има тема женски вагини,димензии задоволство на мажи од тоа ич не би ме занимало да се мешам,додека не конзумирам т.е. пробувам такво нешто што ќе фаќам простор на оние расположени за нормален муабет.
Значи без никаква потреба избувнуваш и бараш кавга. Јас не поставив прашање туку само констатирав дека ако не кажеш бројки неможам да знам што е мал а што голем за тебе, вака ако правиме муабет од памет, ништо нема да направиме. Инаку овде никаде не пишува дека во темата мора да коментираат само женски, и што е проблемот ако коментираат машки во вакви теми?, најнормален муабет правиме, патем ако ти не би коментирала во теми за вагини, не значи дека никоја не би коментирала, не мислат сите како тебе, исто како што не мислат сите како тебе во врска со должината на машкоста.