А, кoлку сaкaте бе вие дa ви биде? 25? Јaс кoлку штo знaм oд 15-17 или 18см е нoрмaлнa дoлжинa. Јaс не ви кaжувaм кoлкaв ми е, дa не се се изненaдите.
Еден ми се нудеше на форумов за секс. Ќе ми било убаво. Му бил голем 22см. Ма немој. Признавам нормална големина 15-16 см. Ме изнасмеа.
http://zase.mk/articles/344887/shto-se-sluchuva-so-mashkiot-polov-organ-po-30-tata-godina Како порачано ми испадна на фб хаха.
Со новиот дечко не ми е баш погодено..Ем дебел ем долг и секогаш ме боли долу откога ќе имаме неможам да седнам првиот ден,чудно ми е,до сега така не ми е било
16cm во запуштена, 18 во избричена состојба Се шалам. Реално варира во зависност од тоа колку дена не сум е... и исто така од тоа колку е јака и напалена цурата
goleminat e normalno vazna a ne tolku kolku sto misli nekoj i i dava golemo znacenje da bide 25 sm za da ima dobar seks toa se lazat tie nemaat nikakvo iskustvo i ne znaat nisto za seksot mozam da kazam deka samo nesto laicki si zboruvaat vo vrska so temata si lupaat gluposti seksot se sostoi vo drugi raboti vo pripremi predigri neznosti i sto zakacigo toj od 25 sm i da se zbudalit od bolka ni uzivanje ni svrsuvanje da ne i teknet za kur poveke i sto toa e nekoj golem ebac taka vo sve si ima majstorija i vo toa normalno
Шо ви е бе? Не е прв пат да сретнам вакво или слично мислење кога станува збор за темава. Океј е, ако не ви е на вас толкав не значи дека и на други не им е. Мене, пример, смешно ми е кога ќе прочитам 14-15-16. Да не бидам офф, идеално според мене 21-24