Се соглааувам со мислењето на погоре членката , мислам 13-14 см треба да му е на дете во пубертет , 20 см е и така и така , над 25 см идеален
Или не знаете да мерите или тролате. По се изгледа ова второво. Ама тука ќе прекине.. За мене должината е релативна работа, има и поважни фактори
За над 25 не знам, не сум видела за да коментирам. За до 24 одговорно тврдам На мкд мажи до 16-18 им е максимум, затоа се чудат и мислат дека троламе... ама сва среќа, нема под ова поднебје само македонци
Има многу улога длабочината на вагиналниот канал кај жената така да вие што уживате со 20+ што вагини ке имавте бре. Последниот секс партнер ми беше стандард па ме болеше во одредени позиции кога ке удреше во цервиксот при погруб секс, а не па овие магарешкиве. Битно е да е дебел, џабе должина ако е чечкалица и ако те боде само.
Втората слика само од коренот на палецот па по линијата на животот...хаха..префати позиција, мериш цолови
Зимаат мерка за тресење ќилими изгледа Гарантирам дека усфет ќе фатат ако им се најде еден таков магарешки во кревет