Интересни сте ми, уште поинтересни оние девојки кои нивните дечковци или мажи како да е ги увериле дека машкоста и е 20цм, па добро дали сте го измериле некогаш со центиметар и да ги видите со свои очи тие 20цм , не е ништо срамно ни страшно да се има просечна, јас како девојка бар сеуште мислам дека не е се в големината, овде има многу други поубави задоволства што едно мешко може да ги пружи и треба да распали
Ајде па и вие го нападнавте девојчето, можда едната рака ја става на делот што виси (така ќе се изразам без вулгарности) А на темата и јас ќе речам не е важна големината туку како ама нема истото да го мислам ако ми извади некој 10-12 цм, ќе си пукнам од мака хаха..сепак тоа не значи дека сум во потрага по анаконда..
A abe dobro,nie ne go napadnavme devojcheto,samo kazhuvame toa shto e Anakonda Sepak polosha varijanta e ako se bara so lupa
Што ви е чудно на вас мажите со просечни, недај Боже подпросечни, некој да има 20+цм? Е сега си има жени што се фалат јавно дека си уловиле надарен кит, како да го постигнале најголемиот успех во животот. Не, туку фалус. Исти како твојот само во поголеми димензии.
Господине дали имате ГОЛЕМ!? Хмм....пааа...„во нај мала рака ДА“!!! така да мерењето по рака е ирелевантно..и не го замарајте повеќе девојчето..а ако наишла на 20+ ондак оставете ја да ужива и не и завидувајте, а ако пак не наишла а мисли дека е тоа...хммм..пак убаво и е
Potpolno vo pravo. So Magareski ne samo sto ke ja boli tuku se postavuva prasanje dali voopsto moze da ima potpolna erekcija ili alatot na takvite osobi voopsto im e tvrd kako kaj normalnite so 18-19 sm. Ili pak kureto im gleda vo patikite.
Не е утеха туку тоа е вистината. За да го наполни мозокот талкавиот алат како што викате магарешки, потребно е цел оркестар војна музика. Мислам на тоа алатот да биде камен јак како кај оние што имаат 18-19 см.
Од мое лично искуство тие што се околу 20+цм се помеки и некогаш проблеми ерекција се јавуваат. Искрено многу крв треба да се испумпа во таа пушка. Исто така може да имате проблеми со blowjob, a посебно deepthroat (Скоро невозможно). Нормално мене изгледот е тоа што ме привлекува и дебелината, не мора да е 20 цм, но не сакам мажиња со корнишончиња ... Таман си се од 17 до 20
Од искуство за мојот кажувам. А тие што имаат 20++ слободно нека одат да побараат работа доколку можат максимално да го разбудат нека го материјализираат нештото.
najp metrence vo tasna za da nema nekoi zabuni kako tie nekoi sto ne nosat metro pa posle se pobrkuvaat i pisuvaat tuka nekoi merki od oko