Tie se od magareskiot soj. Za niv treba posebna pi*ka itoa od onie koi imaat siroka, a pak onie sto imaat tesna pice tesko nim. Sigurno za vakvi kalibri postojat specijalni kurtoni, se somnevam deka onie sto se vo prodazba ke im se tamam.
Бреј, шо ке беше сето шнајдери со метра И шо има врска должината со цврстината?! кај мене црврстината зависи од тоа.. колку ке се погрижи и колку е океј, после соблекувањето девојката ми се има случено еднаш, абе не во патики да се пули.. туку скријан да не можеш да го најдеш Бтв, ми се случува, ако е се океј.. и по 3 саати да нема промена од коа станал Ако не ми верувате, ке ви го дадам телефонот, коа ке се јави службеничката од банка, одма ке кажи дека имам долг!
Еве најобјективен и реален коментар. Не е се до должината туку до искуството и техниката. Ништо друго. Браво!!!
16 најоптимална должина ми е мене. Не за сите жени е исто. Од око можам да проценам, кој колкав има. Под 13 и над 17 проблем се.
)) Коа ќе ти мачкаат очи, ќе научиш да проценуваш сама. Не сакам некој да ме лажи, затоа, место нему да му верувам дека му е 25 сантими, дај, сама да си видам )
Кај ги наоѓате овие со по 19, 20, 25 см? Мене ми е некаде околу 15-16 см имам чувство читајќи ја темава дека ми е најмал во МК... ќе се фрустрирам на крај...