Kako ne ke mu davam lazna nadez.. moj si e i koga go hejtam i koga go sakam. Zosto bi mu davala lazna nadez ako ne sum zadovolna? Eden plus uste koga rabotis so lugje i ja razbiras coveckata psihologija lesno se primetuva dali si zadovolen ili nem govor na telo i sl . Sala na strana ne sum mu go merela normalno za dolzini i ne se rasprava sekoj si ima svoe merilo za dovolen
Како кажа една членка... Ако има 20 години има 20 сантима Ако има 25 години има 25 сантима 30 години, 30 сантима 60 години, 60 сантима ама надоле.
Аууууу. Мојов има 31 година. Значи, треба да му е 31 см? Вечер ќе му го измерам. Во однос на темава. Прочитав нешто на фб. А и веќе го имам пишано. Мажите после 50тата се како лубеница. Стомакот им расте, а дршката им се суши.
Па човечкото око е ненаситно. Не знам зошто е така искрено. Еве и јас би сакал некој сантим повеќе. Кој и да прашаш истово ќе ти го каже ако е искрен.
Сантим повеќе, нив ги боли, а нас ни е тапа шо не можеме до крај да го сместиме. Така да, сеа си викам боље ќе беше помал да ми е,пошо оддамна не се десило да не ми каже не ме боли
Ne be duso.. ima i takvi mazi sto ako mu e golem se kako so treba na mesto a da si nema vrska od zivotot. Ke ti se smuci seks i se. A seksot ne e samo stavi vadi. Seksot e i emocija i strast i obostrano zadovolstvo. Dzabe kolkav sakas neka ti bide ako neznaes da ja zadovolis svojata partnerka koristi si go samo za mockanje
И да не е крив знам дека барате вие женските не е само должината проблем (кај дел од вас де) . Епа ако е крив да не треба со тесла да го исправам.