Tука ќе се дружиме од сега, само тука не ме бришат )) @Mr. Right Кој си знае како и 15цм му се доволни. Кој не знае, и 30 му се џабе. Така да..подобрете си ја техниката, а сантиметрите оставете ги на страна
Вие мажите, навистина претерувате. 14-17 се таман. И не кажувам димензии од памет. Само што ќе видам, знам колку сантими е. Не е квантна физика во прашање, па до толку да не може човек да процени.
Нека има фраерот и 25 цм ако сака, но ако го гледа само сопственото задоволство какво фајде? Немам голем алат, па што? Секогаш гледам да биде девојката задоволна, колку е она позадоволена, толку и почесто ќе сака секс. Ретки се машките кои тоа не ги интересира и никогаш не го мереле, чисто колку да знаат на што се. Во тинејџерските денови често се фалат со големината и сакаш не сакаш ќе го мериш за да видиш до каде си во друштвото . Во тоа време имав околу 15 цм (веројатно и сега), но секогаш додаваш 3-5 цм пред другарите и така официјално имав 19 . Затоа секогаш кога некој ќе се излета со бројка земајте го тоа со резерва.
Taa e pravata vistina koja ja iznese vo postot. Goleminata e samo koga ke sednes vo masko drustvo i megu sebe da se natprevaruvas, a da mu reces nekomu ajde izvadi go i zemi metro izmeri go ke pocne da vrti. Vo seksot se e do tehnikata i do mozokot(da bides opusten, da ne budes stresen, da bides zdrav, da nemas problemi od finansiska i zdrastvena priroda i t.n.) sto znaci, ako sakas imaj magareski i od toa nema fajde. Seksot e umetnost, isto koga crtas edna slika i postojano ja nadograduvas da bude uste po ubava. Zemi golema cetka i napraj gi ubavite finesi, normalno ne mizes, ke ja zafrknes slikata i trudot ke ti propadne.
Од тоа што мислите дека доволно е да е голем и само да го ставите, девојките ви фејкираат скоро секој пат.
тоа е ваљда затоа што се има голема глава долу...и се размислува со неа.....место со таа што треба да се размислува... и 25см да се...или 15см...ако незнаеш да ги искористиш и пред да го ставиш да размислиш што како треба да направиш...џабе е се...
Se falat so 20cm a bez kamagra ne mozat nisto da napravat... Dzabe e ne znam kolkav da e ako ne go koristis ic ili ne znaes niti mozes da go koristis...
Постојат два типа на луѓе во темава: 1. Имам 20-25 сантима 2. Не е битно дали имаш 15 или 20см, битно е да знаеш да го искористиш