Што е илузија? Ако на некоја и' е убав сексот, доживува оргазам и се чувствува задоволна од сексуалниот живот, нема потреба да 'проба' друг, за да знае дека веќе ужива. Сексуалното задоволство не зависи од димензиите, туку од тоа колку партнерите се опуштени еден покрај друг, дали се привлекуваат сексуално, дали внимаваат да прават она што на двата им е убаво (да нема форсирање и/или занемарување), дали се возбудуваат на исти и/или слични работи.. и техниката... Секој/а треба да си каже отворено на партнерот, како и што сака во кревет. п.с. техниката се вежба/учи, а најголемото сексуално искуство, се постигнува со редовен секс со ист партнер, не со уан најт стендс со 100 различни.
Во контекст на муабетот. Инаку @WildMk не коментирам повеќе на твоите мислења пошто очигледно некој им против моето размислување. Смешни ми се тие што користат англиски зборови "уан најт стендс" и ред други во смисол "ау види колку сум кууул ма разбираш". Кажи си секс за една ноќ, не гледам што има лошо наши зборови да се употребуваат па вака ко цензурирани излегуваат.
Бебето ли најде да го учиш бе душичка!?? Надвор си од темата...еве јас повторно ќе влезам...големината на пенисот игра важна улога во сексуалниот однос, се разбира дека мора да биде пропратен и со други квалитети...и ТОЛКУ ОД мене...не ми се допаѓа оваа тема. Поздравчаопријатно
Интересна тема, уште поинтересни коментари.Прво нема никакви индикатори( нема врска висина,број на чевли, па дури ни раса) туку шо си добил на генетска лотарија тоа е брале.Иако нас ни е итекако битна оваа цифра што си ја поседуваме мислам дека на вам(понежниот пол) ви е побитна, сепак вие уживате со него, и исто како што ние се вртиме по задници и гради и вие крадете некој поглед под појас. ПС. Алегорииве ви се меки некако оушн-моушн,волшебници,техничари Харамбе би рекол и со швајцарско ноже можеш да утепаш чоек, ама со сабја е полесно пис
Ко Кога стапуваш у врска или се запознаваш со некој момак за да ти биде дечко прво му го мериш или...?
Доволно битно е да растури врска,брак... а да не зборам колку девојки трпат некој пошо нели “добро“ е*е...малечка си ке ти ги ококори очите некој,ке ти вцрви образи
Само сакав мое искрено мислење да оставам тука несакам да се јадам со никого. Или можеби не е битно ако е голем....ако е 5-6цм ондак чао журим. Општо познато е дека се лачи хормон на среќа при оргазам....така да машкиот полов орган му доаѓа како опијат Фали искреност на темава
Исто така некои трпат некој што не ебе добро глупо ти е констанцијата и не ми е чудно што во мачедони се најглупиот народ
Еве ти биди искрен. Од кај знаеш дека поголем к** е подобар и носи поголемо задоволство ? Си пробал ? Да или да ?
И што ако имам пробано,мислиш дека си ме навредила? Уживајте во животот луѓе еднаш се живее, бидете на чисто со себе, правете го тоа што ве усреќува и не се замарајте со околина.... отидов офтопик.