Има. Ама ниту една жена не го става на пиедестал и не го глорифицира својот полов орган како што го прават мажите.
Ако мајмунот нема што друго да понуди, принуден е да го глорифицира своето полово копје... одбранбен механизам јебига.
Да, ама ако се шокира јајце клетката со одреден спој на хемикалии може да настане делење и ембрион без сперма. А без јајце клетка - ништо. Редундантни сте.
Не знаев дека вредноста на жената според овие мерила се мерела. Па после зашто само десанка... Жена може да доживее оргазам и без да си го допре половиот орган. Мислете си вие дека доволно ви е само да го имале пенисот меѓу нозе
Извини на прашањево ама јас досега не сум имала оргазам без да ми бие допрен половиот орган, дали со рака, вибратор или нешто друго...Ај објасни ми го тој начин?
Ама си го знам јас моето тело, ама да не се допрам никако, па дури и да не се очешам од некоја ногарка на столица(што би рекла Вајлдка)??
Како за женско, површна си многу. Што ти е тоа на изволте, кому му се нудиш ти ако излезеш со деколте и со стегнат задник ? Звучиш како нив, билдај им го егото уште дека заради нив се дотеруваме.
бабе искрена да бидам... на мене машки се вртат и у вреќа да се шетам така да.. не признавам зашо не е точно за мене барем .
E da be site sto kazaa skoro nad 20 mu e. Aj da ne se lazeme izgleda nemate pretstava kolku e 20 ne pak 24 , zemi izmeri dobro i ke se zamislis kako bi ti vlegle 24 cm t.e kaj ke ti gi sobere.