Конкретно колку еден дезедоранс Фа, реални 18-19 цм. Добро ќе беше уште еден цм да имав за да заокружев на 20ка
Dzabe veruvajte jas na pr nema da navleguvam ama ke kazam deka covekot e najneblagodarno sustestvo i 100cm kur da ima 200 ke bara .
Ајде сега навалете да си ги мерите. Ко да е тоа она единственото најбитно за да не импресионирате и да паднеме во несвест.
Смешно е да, колку некои сте опседнати со тоа прашање. А уствари бројките се последно на што помислуваме, а мож и не помислуваме воопшто.
Можеби реагира он така ако налетал на женска која сака надарени .....у смисла , ајде бе го стави ли, не ти го осеќам..... Е тоа исто така делува и кај девојчиња, во случај на водење љубов и он да и рече на неа ....абе кај ти се цицките, нема што да фатам..... И после се појавуваат намалена самодоверба и фрустрираност. Секој со своите искуства, но верувај ги има и такви кои понижуваат кога е големина во прашање.
Првите 2 партнери беа мошне надарени со околу 18-19цм, а третиот кој воедно сега ми е сопруг, има скромни 12цм, па само со него доживеав оргазам... Нема врска должината, според мене доволно е да бидеме 100% препуштени и да не води страста, ништо повеќе.
Апсолутно е точно дека не треба да се крева егото во облаци ако некој има поголем или ако некоја девојка има поголеми гради. Исто неприфатливо е да се омаловажува некој зошто имал помал, или некоја зошто има мали гради или задник... затоа што и те како можат и тие со помали да задоволат, а има и девојки кои не се со идеални физички пропорции па одлични се во сексот... а и онака се е до мозокот, имагинациите и до тоа кај како си го вози филмот. Ама сепак таква е темата и може секој да сподели мислење во врска со тоа
тебе те цитирав а моето прашање се однесува и на коментари од погоре. Како им ги знаете димензиите? Прво им ги метите после според резултатите почнувате да работите?
а за ние што не сме си ги измериле да ни кажете како тоа да го направиме, за да знаеме да се фукаме а од друга страна пак да не утнеме со некој сантим па да се оштетиме сами
Mene bivsata gradzevina rabotese pa bitno i bese ramen da mi e ibso vaser vaga mi go merese inace supaci ste sto brisete .....
па и со лињер да е да кажат како, одоздола, одозгора, од страна некоја, што знам можеби си има некоја точка од каде, паа во каква положба да е тој и слично хахахах
јаоо темава ми личи на цепки, мерења, должини и што ли уште не, ете јас сум девојка и слободно ќе кажам дека должината сама по себе не прави ништоо, или по просто да речам то ти е исто како да имаш ферари во гаража а да незнаеш и несмееш да го возиш
па и цепки е. Се зачитав баш. Безвезе,нит некогаш некого сум прашала колкав му е нит па ми текнало да се заинтересирам за должината. Живи глупости. провизорно