Generalna populacija , prosek primer na nivo na drzava, e toa ti e generalna populacija, Na primer , retko u zivo zabelezuvate osobi so se 193CM+ na nivo na drzava, isto so i retko ke zabelezite nekoj da ima 16+, tesko im e da priznaat deka im e crv od 2-13 cm nema da lazam, mene mi e bas crv, ponizni 11cm, pa jebiga genetika, bi bil zadovolen da mi bese do kaj 14-15cm ,nisto fazla
Јас имам десетина видено на ниво на држава и најголем дел биле од прилика таа големина 14 до 17 со исклучок на двајца што беа поголеми од тоа. Пак ќе речам, не е се до големината туку има повеќе врска емоционалната поврзаност, а и дебелината пошто има примери за голема должина, а мала ширина...
хмм, зарем уште има оптеретување со големината (или должината кој како милува да каже), мислев дека е оваа тема затворена. Не важно колкав е, се додека е функционален....
Мало, мало ама техничарче е само тешење . На техничарот џабе му е техниката и мајсторијата, ако не е алатот како што треба . Мајстор без алат, не е мајстор.
Нормална големина е 13-15 а 17-18 максиум. Се шое над е или по хемиски пат или неконтролирана генетика.
само да прашам нешто .... зарем никој од овде не помислува на фактот дека ова сепак е индивидуална работа , тоест е до компатибилност на конкретен пар и не секогаш зависи само од едната страна .... прашање до момците со повеќе партнерки без разлика која должина ја имате , зарем нема разлика од девојка до девојка , од длабочина и ширина , од мускулатура и затегнатост ? Па да се земат сите фактори и да се размисли дека во суштина некоја може да ја задоволат 10 см или некоја нема да ја задоволат ни 18 см , а тука е исто така уште едно прашање , дали некој со 10 см ќе биде задоволен од девојка со поголема длабочина и поопуштена мускулатура ? неможе вината да биде фрлена само на должината и дебелината или тоа да биде некоја унирвезална мерка не сме сите исти постов е фигуративно само не да ме распнете одма
Па тоа и ја го мислам. Различни женски. Различна ширина. Така за некоја може и 10 cm. Ќе биде доволно.