Дај бе ние..cough* овај... овие маживе со тврди 10 цм што ќе прават, каква радост во животот ќе се најде после вакви изјави.
Nе сите со темно црн тен се по дифолт big, checked должината т.е голeмината е битна by the way! Заеби техника ако не го осетиш
Се зависи што ти одговара,некои имаат други барања или друго им пречинува соа Има девојќи кои од поголеми осеќаат болки, се е индивидуално, ама за мене важи како што кажа ти во делот што го болдирав.
Ама и ова твоето не е релевантно. Не можеш да кажеш дека не е така, ако си била само со еден/двајца црнци. Која е добра големина по тебе?
pozzz... vo vrska so ovaa tema, dolzina na maskosta.. iskreno sum imal odnos so nekolku devojki.. edni od niv rekle deka penisot e bas golem, sto e i vistina, penisot edvaj vleguvase vo vaginata, drugiot del od tipkite imaa receno.. DA BESE PODOLG, ILI PODEBEL, ke bese mnogu pojako...jasno mi e deka idealnost nema.... od pricina sto citajki ve svativ deka gore doli site si imate zacrtano, nekoi dolzini ili barem komentirate sakam pomal ili sakam pogolem... bi ve zamolil da iskomentirate ili batem da mi dadete mislenje za dolzinata na mojot penis koja varira od 15,5-16 cm.. zavisno od napalenosta ili od nekoj drug faktor.. vi blagodaram, dobredojdeni se site komentari.
treba da izmeris debelina vidi na gugl kako se meri circumference spored wikipedia ti pisuva kolku e prosecna.
Жените знаат што е подобро за нив, дали големина и техника... Но јас знам дека многу повеќе од должината има влиание дебелината, што подебел во обем, тоа поголемо задоволство за партнерката.. Тие што имаат пробано подебели знаат која е разликата.
Кога ќе пробаш ќе разбереш што зборам... Во никој случај не сакам да убедувам некој во нешто... Твој живот твој избор.
Вака: одиш на прв дејт, и прво нешто што прашуваш е колку е дебел. Ако мисле за телесна тежина, тогаш нема да има втор дејт, ако знае за што збориш, и ако дебелината е задоволувачка, тогаш се оди на втор дејт. У меѓу време, игнорираш red flags, оти нели дебелината е битна, ниту карактер, ниту ништо. Може и по равенка да му кажеш да израчина, радиус, сантиметри итн. Ти проба?
Збориме на тема Должината на машкоста Коментарот ми беше за дебелина обем на истото, не телесна дебелина. За тоа разговор на таа тема на прв дејт ми е лудо и глупо да одговорам. А не па дали со таква треба втор дејт.
Зависи од жената, не е генерално дека дебелината е клучна за задоволството. За мене разликата е болка, а болка наместо уживање - не, фала. Не сум мазохист.