На прв дејт иде со шублерот во ташничка , ако нема двојка напред ич не седнуе на маса со чоекот ....нема циле миле
Ако вагината е најсензитивна на почетокот тогаш зошто е важна должината за вас женските? Што е на пр. разликата од 13 cm до 18 cm?
Затоа што инаку не ве осеќаме.. Мислам дека е соодветен одговор за вакво не многу соодветно прашање.. А сметам дека не е мн.соодветно затоа што не е толку важна должината колку што е важен моментот дека мнозинството од машките се тапа со техниката
Не гледам каква врска има должината со осеќање. Ако му е тенок ќе нема да се осеќа и со 13 cm и со 18 cm.
Вагината има нервни завршетоци насекаде, не само на почеток. Како ќе стимулираш г точка со 10цм? Од кои 2 може и да не влезат поради позата..
Колкав треба да биди зада биди таман? Еве јас што имам читано и колку толку искуство треба да е просечен македонски граѓанин. Тоа што имам читано доволно е 9cm, а просечниот граѓанин значи 15 цм е повеќе од таман.
Очигледно нема осет за сантиметри штом мисли дека со 10 cm не се стига Г точката. Сегде пишува дека е на 5 cm од влезот, најмногу до 7-8 cm.
Епа затоа не сте и го овозможиле тоа задоволство на женските.. Затоа што само читате Точката е 5-8 цм од влезот АМА не секоја жена има иста градба. Еве јас и @WildMk сме крупни да не речам дебели (сори вајлд ) за да ни ја најдете нашата г точка ви требаат неколку цм плус од кај оние со 50кг со се кревет и малку појаки нерви Осет имам за цм, ама ти освен за интерпретирање теорија изгледа за друго немаш осет Па јас не реков дека 13цм е мал или 18 дека е мал..кај прочита тоа? Таман е од 13 па нагоре...по можност и подебел. и потврд де.. џабе некои имаат долги и дебели а млитави како харибо За доги, спун и некои слични пози од позади би рекла уште некој сантим не е на одмет. Работата е во тоа што додека пенетрирате вие мора да го извадите некој цм надвор... епа кога ќе ви се лизне така фино надвор, ептен ми се крши филм и филинг додека го вратите назад. После оргазам мало морген.. Епа да имавте некој цм плус ич немаше да ми се крши
Не бе ич не ми е гајле за цм и не кријам, имам пишано на темава. Само ми делуваше коментарот твој као демек дека е мал итн, нема врска.. се разбравме.
Па е таман. 15-16см е врвот кој целосно 'ме исполнува'. Метафорички и букално Поголем од 16 ме боли и не можам да се опуштам. Најкраток што сум пробала беше 8-9. Можи така се погоди во моментот, можи не беше доволно тврд, можи мене 'ми падна' ко го видов.... ама не го осеќав. 13ки и 14ки ми биле мнозинството. Ги осеќав перфектно. Ама не сите знаеја да ги баратаат како што треба. Прашувајте ги партнерките како им е поубаво. Полево - подесно, која поза, побрзо-побавно, каков ритам. Нема неспособни ебачи, има само ебачи кои не сакаат да научат што сака партнерката.
Мило ми што има некоја што знае дека просекот е всушност 13-14 cm а не 17-18 како што мислат повеќето затоа што дечковците само си надодаваат сантиметри.